Gå direkte til innhold

Det beste hotellet i Oslo – Thon Hotel Rosenkrantz

Thon Hotel Rosenkrantz i Oslo er kundenes favoritthotell i 2016 basert på mer enn 60.000 gjestevurderinger fra Berg-Hansen Reisebureau sine kunder.

Bilde av sittegruppe i lobby på Thon Hotel Rosenkrantz i Oslo.
Kundenes favoritthotell: Thon Hotel Rosenkrantz i Oslo har blitt kåret til kundenes favoritthotell av alle kundene til Berg-Hansen Reisebureau.

Reisebyrået Berg-Hansen har spurt sine kunder om hvilke hoteller de liker best i Norge, og helt øverst på listen ligger Thon Hotel Rosenkrantz Oslo.

De siste to årene har Thon Hotel Rosenkrantz også vært rangert som det beste hotellet i Oslo, i følge TripAdvisor. Av 930 anmeldelser har 96% rangert hotellet som ypperlig eller svært bra. 

Her er 5 grunner til hvorfor kundene elsker akkurat dette hotellet:

 1. Fargerikt designhotell
  Thon Hotel Rosenkrantz Oslo er et nyoppusset design hotell. Fritt for hvitvasket minimalisme, men med farger som er nøye utvalgt for sin positive effekt på humør og energinivået. Den høye kvaliteten på tekstiler og møbler er med å gi hotellet et moderne og eksklusivt preg.
 2. Perfekt for forretningsreisende
  Flesteparten av Berg-Hansen Reisebureau sine kunder er forretningsreisende – de reiser mye og stiller høye krav. Vennlig og effektiv innsjekk er et krav, men Thon Hotel Rosenkrantz tilbyr mye mer. Alle rommene har godt med arbeidsplass, en behagelig sittegruppe, stor smart-tv, morgenkåpe og tøfler, Bose musikkanlegg, bare for å nevne noe.

  Men det beste (for min del) var nok treningsrommet. Mange hotell har treningsrom, da gjerne i et lite bøttekott. Men her var det god plass, bra med apparater, hantler, sykler, tredemøller, romaskin og elipsemaskin. Håndduker i forskjellige størrelser var også på plass i treningsrommet. Fri tilgang på frisk vann med og uten kullsyre samt nøttemix. Etter trening kunne man henvende seg i resepsjonen og få en energibar. Helt topp», sier en forretningsreisende.
  Etterpå kan du slappe av i den eksklusive gjesteloungen med fri tilgang til kaffe og te
  , skriver en gjest på TripAdvisor.

  Tren på moderne treningsmaskiner i det flotte treningsrommet eller slapp av i den eksklusive gjestelounge.
  Hotellet har også et moderne utstyrt møterom med plass til 12 stykker.
  Som en ekstraservice for våre mange stamgjester oppbevarer gjerne hotellet dine personlige eiendeler til neste gang du kommer tilbake. 
 3. Byens beste hotellfrokost
  Hotellets frokost ble i 2016 kåret til Oslos beste hotellfrokost. På landsbasis holdt det til en 2. plass. Det bugner av varme og kalde retter, hjemmebakte brød, croissanter og muffins. Start med en fargerik smoothie eller et glass ferskpresset juice før du ber frokostkokken steke et egg eller en omelett akkurat slik du vil ha den, ta gjerne varm og sprøstekt bacon til.

  Bilde av frokostkokk som tilbereder mat på Thon Hotel Rosenkrantz i Oslo.
  Oslos beste frokost: Thon Hotel Rosenkrantz Oslo kan vise til Oslos beste frokost!

  Thon Hotel Rosenkrantz serverer også varm kveldsmat til sine gjester. Alt er inkludert i prisen. Ønsker du en middag utenom det vanlige står Brasserie Paleo klar til å servere deg delikate anrettede retter basert på kortreiste og økologiske råvarer.
 4. Sentral beliggenhet
  Flybussen stopper kun noen minutter unna hotellet, kollektivtransport og Karl Johan er et kvartal unna. Skulle du ha lakenskrekk er det et stort utvalg spisesteder og barer rett utenfor hotellet. Vinduene er lydisolerte, så du kan være sikker på at du får sove godt hele natten, hvis du heller ønsker det.
 5. Topp service
  Et hotell blir aldri bedre enn de som jobber der og TripAdvisor sine anmeldelser trekker ofte frem det hyggelig og serviceinnstilte personalet. Som denne anmelderen fra Singapore sier Great staffs, always helpful and friendly, greet you every time you walked past. En annen anmelder sier: Svært hyggelige ansatte inkl. i resepsjonen. Smilene sitter løst. Trivelig!

Ta gjerne en titt på våre andre prisbelønte hoteller her.