Uteservering på Bryggen i nærheten av våre hotell i Bergen

Hotell i Bergen

Vi har flere flotte, nyoppussede hoteller i Bergen. Våre hoteller ligger sentralt midt i Bergen sentrum med kort avstand til sjøen og Bergen Brygge. Vi har også et stort og moderne konferansehotell og gratis parkering ved Bergen lufthavn, Flesland. Frokosten er alltid inkludert på våre norske hoteller.

  • Priskalender

Våre beste priser i Bergen

september
Man Tir Ons Tor Fre Lør Søn
22 sep
Pris 1404
23 sep
Pris 1404
24 sep
Pris 1404
25 sep
Pris 1492
26 sep
Pris 1562
27 sep
Pris 1562
28 sep
Pris 1492
29 sep
Pris 1404
30 sep
Pris 1404
1 okt
Pris 1404
Prisene vises i NOK
  • Verdt å vite

Thon Hotels Bergen

På våre nyoppussede hoteller i Bergen byr vi på interiør med friske, glade farger, personlig service, bugnende frokost og smarte teknologiløsninger. Enten du reiser på forretningstur, eller skal nyte oppholdet som et par, med venner eller familien, har vi hoteller i Bergen som passer for enhver anledning. 

Våre hotell i Bergen sentrum

Thon Hotel Orion, Thon Hotel Rosenkrantz Bergen og Thon Hotel Bristol Bergen ligger midt i hjertet av sentrum. Med vakre Bergen by rett utenfor hotelldørene, vil du ha kort vei til blant annet handlegaten Torgalmenningen, Bryggen i Bergen og det berømte Fisketorget. Ikke minst ligger byens beste restauranter, kafeer, utesteder, konserter og museer i gangavstand. Fra sentrumshotellene er det kort vei til buss, bybane, båt og tog, som lar deg reise helt frem til stedene du ønsker å oppleve i Bergen.

Hotell ved Bergen Lufthavn, Flesland

Ønsker man å bo på like ved flyplassen i Bergen, ligger Thon Hotel Bergen Airport kun 2 kilometer unna Bergen Lufthavn Flesland. Du kan ta shuttlebuss eller bybanen som stopper like ved hotellet. Det moderne hotellet har kort avstand til golfbane og Lagunen Storsenter. Familievennlige Leos Lekeland og Rush Trampolinepark ligger også i nærheten. På hotellet finner man topp moderne konferansefasiliteter, restaurant og bar. Det er også velværesenter med squashbane, to trimrom og badstue. Planlegger man en tur til sentrum, tar det 15 minutter med bil før man befinner seg midt i smørøyet av Bergen.

Thon Hotel Orion Superior Room dobbeltseng

Fremragende frokost

Thon Hotel Rosenkrantz Bergen fikk i år utmerkelsen "fremragende frokost" i frokostkåringen Twinings Best Breakfast 2018. Uansett hvilket Thon-hotell du velger i Bergen, ønsker vi å gi deg den beste starten på dagen, med en bugnende frokost i en behagelig atmosfære. 

Vi serverer en frokost du kan glede deg til, hvor det satses på kortreist mat laget fra bunnen. Frokosten skal tilfredsstille alle frokostønsker og kostholdsbehov. Det venter et bredt utvalg pålegg, både varme og kalde retter, nybakt brød, muffins, croissanter, smoothies, nytraktet kaffe, frokostblandinger, syltetøy og mye, mye mer.  

Et utvalg av spekemat på et bord
Kveldsmat på glass

Treningsrom

Vi vet at en god treningsøkt er viktig for mange av våre gjester. Med våre moderne treningsrom, ønsker vi å gi deg ekstra lyst til å ta en treningsøkt under oppholdet. Våre hoteller i Bergen har fargerike og velutstyrte treningsrom på hotellet, utstyrt med både kondisjons- og styrkeapparater.

Konferansehoteller

På Thon Hotel Orion, Thon Hotel Rosenkrantz Bergen og Thon Hotel Bergen Airport finner du topp moderne konferansefasiliteter som egner seg for både små og store bedrifter. Våre konferanseverter vil være behjelpelige fra konferansens start til slutt, og deltakere kan glede seg til en velsmakende lunsj som holder energien oppe hele dagen.

  • Ting å gjøre