Gå direkte til innhold
Lobby på Norges Krigsmuseum
1 / 1

Opplev Narvik Krigsmuseum

Den spennende krigshistorien fra andre verdenskrig kan du nå gjenoppleve på Krigsmuseet i Narvik. Museet fremstår i helt ny og moderne drakt.

Med hele 1600 kvadratmeter fordelt over tre etasjer, er det ikke bare slaget om Narvik som er i fokus. Her presenteres også en helhetlig framstilling av krigshistorien i Nord-Norge. I tillegg har mye annen krigshistorie fra Nordområdene også fått plass i museet.

Utstillingene tar utgangspunkt i det tyske angrepet på Narvik og Norge i 1940 og de påfølgende fem årene med krig og okkupasjon. Utstillingene har også en del som tar for seg universelle spørsmål knyttet til krig, konflikt og menneskerettigheter. Det er utstilt en rekke historiske gjenstander fra andre verdenskrig.

Museet tar i bruk design, bilder, film og teknikk for å gi en bedre opplevelse av utstillingen. Det er tekstet på vegg på norsk og engelsk og i tillegg finnes det oversettelser til fransk, tysk, polsk og samisk tilgjengelig gjennom en app (EurekApp) for smarttelefon eller nettbrett (iOS og Android).

Medlemsnivå: Platinum
Tilbys av: Thon Hotel Narvik
Antall personer: 1 person
Krever overnatting? Nei
Tilgjengelig: Til 31. desember 2021

Fyll ut skjemaet for å sende forespørsel, så tar vi kontakt med deg