Gå direkte til innhold
En smilende, mannlig resepsjonist

Personvernerklæring THON+

I personvernerklæringen vil du finne informasjon om hvilke personopplysninger som samles inn, hvorfor disse blir samlet, hva de brukes til, hvilket rettslig grunnlag som foreligger, samt hvilke rettigheter du har som medlem i THON+.

Formålet med lojalitetsprogrammet THON+ er å kunne tilby medlemmer fordeler og bonuspoeng på våre Thon-hoteller og hos våre samarbeidspartnere

Hvilke personopplysninger samler vi inn?

Ved innmelding i THON+ registreres følgende personopplysninger: navn, fødselsdato, full adresse, innmeldingsdato, land, kjønn, e-postadresse og telefonnummer. Disse personopplysningene oppgis av deg. THON+ vil så tildele medlemsnummer som kobles til medlemsprofilen. Andre opplysninger kan medlemmer av THON+ frivillig registrere på «Min side» eller i vår app.

For registrering og beregning av overnattinger og bonuspoeng vil THON+ registrere overnevnte personopplysninger i tillegg til hotellovernattinger (inkl. hotellnavn, dato for overnattingen, døgnpris, priskode, hvor overnattingen er bestilt, overnattingsformål, eventuelle preferanser knyttet til oppholdet etc). Denne informasjonen inngår i medlemsprofilen og er nødvendig for å beregne og tildele bonuspoeng og kvalifiserende netter.

Ved behov vil THON+ også kunne innhente og registrere personopplysninger fra andre kilder, som for eksempel kontaktinformasjon fra Folkeregisteret og opplysninger fra våre samarbeidspartnere i fordelsprogrammet.

Vi viser også til våre rutiner for informasjonskapsler hva gjelder bruk av vår nettside.

Hvilke formål benytter vi dine personopplysninger til?

Hovedformålet med THON+ sin innsamling, registrering og behandling av personopplysninger er å forvalte, administrere, levere og følge opp medlemskapet i THON+ på best mulig måte. For eksempel benyttes dine personopplysninger i denne forbindelse til:

  • Registrering av bonus og overnattinger
  • Forvalte dine data i henhold til gjeldende medlemsvilkår og fordeler
  • Tilpasse kommunikasjon om dine opphold og dine medlemsfordeler
  • Levere tjenester i forbindelse med medlemskapet
  • Analyse og utvikling
  • Salg/markedsføring

Hvor lenge lagrer vi dine personopplysninger?

Personopplysninger vil kun bli lagret så lenge det er nødvendig for å oppfylle formålet med behandlingen eller lovpålagte plikter vi har. Personopplysninger som behandles i forbindelse med THON+ vil bli slettet ved utmelding, med unntak av personopplysningen som regnes som oppbevaringspliktig regnskapsmateriale etter bokføringsloven. Denne informasjonen vil bli oppbevart i fem år for å oppfylle den lovpålagte lagringsplikten. Informasjon om preferanser/interesser kan når som helst endres via «Min side».

Bruk av databehandlere

Vi inngår databehandleravtaler med alle virksomheter som behandler personopplysninger på vegne av oss. Våre databehandlere kan ikke behandle dine personopplysninger på annen måte en slik som er avtale med oss og beskrevet i denne personvernerklæringen. For THON+ benyttes det databehandlere for å drifte enkelte av de nødvendige IT-systemene, samt konsulent- og teknisk bistand. Dataene knyttet til THON+ er lagret innenfor EU/EØS.

Utlevering av personopplysninger

Vi leverer kun ut personopplysninger til THON+ sine samarbeidspartnere når det er nødvendig for å oppfylle avtalen, som for eksempel å beregne dine bonuspoeng eller oppfylle dine bestillinger. Oversikt over THON+ sine samarbeidspartnere kan du se her.

Kommunikasjon og samtykke

Som medlem i THON+ vil du motta e-post, post, push og SMS med informasjon som er relevant for å administrere medlemskapet. Dette gjør vi for å oppfylle vår del av medlemsavtalen.

I likhet med de fleste andre virksomheter, har vi en berettiget interesse i å markedsføre våre tjenester. Thon Hotels bruker også opplysningene til markedsføring i andre digitale kanaler, slik som på Facebook og Google.

Dersom du samtykker til å motta markedsføring fra oss vil vi sende deg relevant informasjon og tilbud via e-post, SMS, post og Push. I tillegg kan du selv oppdatere din medlemsprofil med interesser og preferanser knyttet til hotellopplevelsen. Denne informasjonen inngår i medlemsprofilen og benyttes til å skreddersy relevante tilbud til deg som medlem.

Dersom du ikke ønsker å motta markedsføring kan du enkelt trekke samtykket på «Min side», benytte avmeldingslenken nederst i nyhetsbrevet eller kontakte vårt Service Centre på telefon eller .

Behandlingsansvarlig

Det er Olav Thon Gruppen AS som er behandlingsansvarlig for THON+. For mer informasjon om behandlingen av personopplysninger og dine rettigheter les vår Personvernerklæring.