Bo godt mellom opplevelsene

Norgesferie i sommer? På Thon Hotels kan du lade opp til nye eventyr på best mulig måte.

Dobbeltseng foran panoramavinduer på Thon Hotel Ålesund

Vi nordmenn trenger ikke krysse landegrenser for herlige sommerminner. Med spektakulær natur, fartsfylte aktiviteter og utallige severdigheter venter en skattkiste av opplevelser for store og små som legger ut på Norgesferie i sommer. 

Og glem svett teltduk, hyttevask og overfylte campingplasser – sjekker dere inn på hotell kan dere også sove godt mellom slaga, og få det beste ut av ferien mens dere fyller opp minneboka.

For hvor deilig er det ikke å våkne uthvilt i en hotellseng før en ny dag med opplevelser venter? Eller å daglig kunne forsyne seg av en bugnende frokostbuffé med lokale råvarer i spissen? På enkelte av våre hoteller serveres også kveldsmat for dem som trenger litt påfyll i magen etter en lang dag med opplevelser, og alle hotell byr på Chromecast og Bose-høyttaler på rommet. Dermed kan du høre på podkast eller favorittartisten din mens du ordner deg istand til en middag, eller slenge deg på senga og se på serier de kveldene det er det som frister mest.

Enten du skal på familieferie, på tur med kjæresten eller skal oppdage Norges langstrakte land med venner eller på egenhånd, er hotellferie et godt valg. 

 Og med hele 80 Thon-hoteller spredt rundt i landet – fra nord til sør og fra øst til vest – er det aldri langt mellom opplevelsene og en god natts søvn i sommer. 

Velkommen skal du være! Håper vi ses! 

Hoteller i de største byene

Utforsk en ny by, eller vend tilbake til ditt stamsted. Enten du ønsker å bo sentralt eller søker fred og ro i naturomgivelser, finner du det hos oss. Nedenfor kan du se et utvalg av byer hvor du finner våre hoteller.

Se alle hoteller

Inspirasjon til årets Norgesferie

Avtalekode

Dette gir deg tilgang til avtalepriser der det er tilgjengelig.

Vennligst tast inn firmanavn.
Vennligst tast inn avtalekode.