Gå direkte til innhold
Bord og stoler i et konferanserom
Kurs og konferanse

Skagen Hotel

Med vår sentrale plassering i Bodø sentrum er Skagen Hotel et godt utgangspunkt for kurs, konferanse og større arrangementer i Bodø. Vi har til sammen tre møte- og grupperom som egner seg godt for både små og store grupper. Vi samarbeider også godt med Stormen Konserthus og kan avholde møter og konferanser der for opp til 800 personer.

Nyholmsgata 11, 8005 Bodø Tlf: Mer om hotellet
  • Møterom

Rommene

  • Fasiliteteter

Fasiliteteter

Vellykket arrangement

Vi kan ta hånd om alt fra mat og drikke, teknisk utstyr, belysning, blomster, musikk og underholdning. Alt planlegges i nært samarbeid med deg som arrangør, slik at det blir et vellykket arrangement.

Teknisk utstyr

Vi stiller med moderne teknisk utstyr. Våre medarbeidere står til din disposisjon fra første stund og gjennom hele arrangementet. Kontakt oss gjerne dersom du har spesielle ønsker.

  • Mat og drikke

Mat og drikke

Mat og drikke

Vi på Skagen Hotel vet at god mat er oppskriften på et vellykket arrangement. Vi syns også det er viktig at maten og drikken passer sammen, og at dette passer med temaet på arrangementet ditt.

  • Unike opplevelser

Unike opplevelser

Arrangement i lavvo

Vi er Nord-Norges største leverandør av lavvoarrangementer.

Våre lavvoer egner seg utmerket for dem som vil ha en annerledes opplevelse i naturen – enten det er middag under konferansen, firmafester, kick offs eller andre festlige tilstelninger. 

Les mer om arrangement i lavvo

Landego Fyr

Landego Fyr er vårt fyrtårn på holmen Eggløysa nord for øya Landegode. Her tar vi i mot grupper som ønsker en unik opplevelse, med naturen rett på kroppen. Skuldrene senkes automatisk når man går i land. Stamper på kaia, nydelig mat og en utsikt du aldri glemmer. 

Les mer om Landego Fyr

  • Overnatting

Overnatting