Den perfekte Oslo-helgen for venninner

Lite slår kvalitetstid sammen med din beste venninne, med fulle handleposer og godt påfyll på veien. Her er de beste tipsene for den ultimate jenteturen til Oslo!

Den perfekte Oslo-helgen for venninner

Om du ønsker en pulserende helg kun et steinkast unna de trendy områdene Sørenga og Barcode, er Thon Hotel Opera valget for deg. I dette nye og spennende området kan man sole seg i glansen fra Operahuset, eller vandre i gater med unik arkitektur.

Det er blant annet kort avstand til Karl Johan, med kjente kjedebutikker, men også til Nedre Slottsgate, hvor merker som Louis Vuitton, Gucci og Hermès pryder gatebildet.

Ekebergrestauranten og skulpturparken er en kort gåtur unna, hvor man kan nyte utsikt over Oslofjorden og sentrum, så det er mange aktiviteter å velge mellom i nærområdet.

VARIERT UTVALG: Barcode byr på unik arkitektur, samt et spennende utvalg av restauranter, barer og kafeer.

Bruk tiden til gode måltider

Det er også utallige nydelige matopplevelser i nærområdet hvor restaurantene ligger på rekke og rad, fra Sørenga til Barcode.

De populære restaurantene Vaaghals, Nodee, Maaemo og Mirabel ligger alle i gåavstand. Om du derimot er ute etter noe kjapt og enkelt, men samtidig spennende og unikt, så ligger street food-markedene Vippa og Oslo Street Food i nær avstand til hotellet.

Oslo Street Food
GATEMAT:  Oslo Street Food byr på 16 matboder og fire barer. Her finner du blant annet filippinsk, indisk, gresk, japansk og peruansk mat.

Nyt det lille ekstra

Thon Hotel Opera har fått god omtale for frokosten sin i mange år, hvor gjestene kan velge blant nystekte croissanter, ferskt brød, egg og bacon, pannekaker, yoghurt, frukt og müsli, ferskpresset juice og smoothies.

– Frokosten er noe gjestene merker seg, og hverdager som helg vil dette gi en god start på dagen i Oslo, forteller Marius Lilleng, gjesteansvarlig hos Thon Hotel Opera.

Etter en fullspekket dag i byen anbefaler Lilleng å teste ut Eufemia, som er en av hotellets restauranter.

Eufemia nibbles
RENE RÅVARER: På Eufemia Bar får du hjemmelaget mat med utgangspunkt i hele verdens matkultur.

Farger gir energi

Elegante Thon Hotel Opera har 480 rom og suiter, treningsrom, restaurant, bar og en stor lobby. Hotellet er antrukket i spreke og friske farger som matcher godt til en livlig helg med venninner.

- Mange ønsker seg badekar på rommet når de har god tid, som er lett å innfri siden vi har det på halvparten av rommene. Og dersom du og en venninne går for et superior- eller businessrom kan dere nyte velduftende Molton Brown-produkter, tøfler, badekåper og kaffe fra egen kaffemaskin. På businessrommet får man også egen balkong og egen sittegruppe.

Vi vil gjøre alt vi kan for at venninnehelgen blir vellykket, avslutter Lilleng.

Rosenkrantz Oslo - dobbeltrom
FARGERIKT DESIGNHOTELL: Den høye kvaliteten på tekstiler og møbler er med på å gi hotellet et moderne og eksklusivt preg.

Kunst og kultur

Du kan ikke bo på Thon Hotel Opera uten å gå deg en tur på Operahusets tak hvor man kan nyte panoramautsikt over Oslo og Oslofjorden. Om du er ekstra interessert så tilbyr Den Norske Opera & Ballett omvisning for alle som ønsker å se og lære mer om operaen. 

En kort busstur unna ligger Astrup Fearnley-museet på Tjuvholmen. Her kan du se Astrup Fearnleys egen utstilling, samt en rekke andre utstillinger av internasjonale kunstnere. Museets kunstkolleksjon er regnet som en av de beste i Nord-Europa.

Om du tar turen til Grünerløkka, så bør du stikke innom Popsenteret, et interaktivt museum og opplevelsessenter hvor man kan oppleve norsk populærmusikk på en helt ny måte. Her får du til og med muligheten til å spille inn låter i studio, samt designe ditt eget platecover.

Les også: Disse stedene bør oppleves i Oslo

Astrup Fearnley
ASTRUP FEARNLEY: Museet ligger flott til ytterst på Tjuvholmen, og er tegnet av den verdenskjente arkitekten Renzo Piano.

BESTILL DITT NESTE OPPHOLD

Frokost er alltid inkludert på alle våre norske hoteller!

Se alle våre hoteller

Avtalekode

Dette gir deg tilgang til avtalepriser der det er tilgjengelig.

Vennligst tast inn firmanavn.
Vennligst tast inn avtalekode.