Derfor valgte vi Oslos nye konferansehotell

Sentral beliggenhet, design og teknologi var avgjørende for at Event.no valgte splitter nye Thon Hotel Storo i Oslo til en konferanse for en av sine storkunder.

Resepsjonister på Thon Hotel Storo

Topp moderne teknisk utstyr

Vi har tatt en prat med Ingvild Christina Delbæk som er prosjektleder i Event.no, for å høre hennes erfaringer om det splitter nye konferansehotellet. Delbæk arrangerte en konferanse for 130 personer på åpningsdagen, og var dermed først ut til å teste Thon Hotel Storo som et konferanselokale.

- Thon Hotel Storo tilbyr et totalprodukt som gjenspeiler våre ønsker, og var grunnen til at vi valgte hotellet for dette arrangementet, innleder Delbæk. Storo ligger litt utenfor sentrum, samtidig som man har alt man trenger i umiddelbar nærhet, noe som var optimalt for kunden vår. Det tekniske utstyret og designet på lokalene var viktig for oss, og det merkes at det satses på det tekniske aspektet hos Thon Hotels. Dette er en faktor som bare blir viktigere i fremtiden, og det er flott å se at dette aspektet er i fokus, fortsetter Delbæk.

Fornøyd med service og fleksibilitet

Servicen og kommunikasjonen var noe av det Delbæk likte best med Thon Hotel Storo.

- Det å føle seg sett og ivaretatt gjennom en konferanse er avgjørende for et vellykket arrangement, understreker prosjektlederen. Gjennom hele konferansen opplevde vi god service og kommunikasjon på tvers av avdelingene. Det var heller aldri til om hvem man skulle ta kontakt med dersom man hadde spørsmål om enten mat eller konferanse. Det ble også vist stor fleksibilitet ved usikkerheten rundt antall deltakere, både fra vår og Thon Hotels sin side. Dette var viktig for kunden vår.

Plass til 400 konferansegjester

Thon Hotel Storo har 321 rom og suiter, treningsrom, restaurant og bar. Kurs- og konferansesenteret har plass til over 400 deltakere i den største salen.

- Møterommet og hele konferanseavdelingen var veldig fin, og det tekniske utstyret med den store LED-skjermen, lydanlegget og lys var helt topp.

Event.no arrangerer ulike eventer, konferanser og firmaturer for bedrifter. Delbæk er ikke i tvil om hva som utgjør en vellykket konferanse:

- Jeg tenker at det er viktig å ha konferanseverter lett tilgjengelig. Det er betryggende å få raske tilbakemeldinger og oppleve god oppfølgning. Like viktig er det at alle avdelinger ser helheten i arrangementer. På denne måten får konferansen en langt bedre totalopplevelse fra start til slutt, og er nøkkelen til suksess, avslutter Delbæk.

Avtalekode

Dette gir deg tilgang til avtalepriser der det er tilgjengelig.

Vennligst tast inn firmanavn.
Vennligst tast inn avtalekode.