Mann iført blå skidrakt bærer på et par med ski i Thon Snø innendørs skiarena

Fra hotellobbyen til skiheisen på under ett minutt

Med innendørs skianlegg vegg i vegg er Thon Hotel Snø rigget for vinterentusiaster året rundt. Men hotellet vil også være for dem som foretrekker sommer, forteller hotelldirektøren.

På Thon Hotel Snø i Lørenskog tar skisesongen aldri slutt. Sommer som vinter kan du spenne på deg skiene i hotellets underetasje og tråkke rett ut i løypene til innendørsanlegget SNØ.

– Det er ingen innendørs snøarenaer i verden som kan tilby så mye som SNØ. Her er det slalåmbakke, snowboard-park, langrennsløype, barnebakke og isklatrevegg, forteller Thon Hotel Snøs direktør, Trude Vrålstad Jacobsen.

Klart for fantastiske opplevelser

Jacobsen har vært ansatt i Thon Hotels i 16 år, og entusiasmen hennes for det nye hotellet ved siden av snøanlegget er stor:

– Thon sine gode standarder hva gjelder mat og service kombinert med «ski-in/ski-out» blir fantastisk! Jeg gleder meg enormt til å ta imot gjester på Thon Hotel Snø sammen med et helt nytt team. Sammen skal vi gi gjestene fantastiske opplevelser både når det gjelder service, mat og aktiviteter, sier hun. 

To kvinner smiler til hverandre iført skiutstyr

© SNØ Oslo

© SNØ Oslo

Fra shorts til skidress i vante Thon-omgivelser

Når Thon Hotel Snø åpner i juni 2023, kan du ta hotellheisen ned til underetasjen, spenne på deg skiene og skli inn i alpinbakken. Deretter er det bare å glede seg over en dag med perfekt føre- Fordelen med et innendørs snøanlegg er nemlig at du ikke trenger å bry deg en døyt om været!

– Forholdene her er perfekte, og temperaturen er alltid mellom minus to og minus fire grader, forteller Jacobsen, og understreker at det ikke er nødvendig å ta med eget utstyr. SNØ har nemlig komplett utstyrsutleie. 

– Har du hansker og lue, så kan vi bistå med resten! Og skulle du glemme det, er det mulig å shoppe på det som må være landets flotteste Sport 1-butikk her på SNØ, legger hun til.

Ingen tvil om at det er Thon Hotels

I hotellresepsjonen vil det være skjermer med livebilder fra skianlegget, og i underetasjen vil du finne store, freshe garderober der du enkelt kan skifte før du skal ut i snøen. 

Når det kommer til design for øvrig, vil hotellet ha det kjente urbane og fargeglade uttrykket som du kjenner fra andre Thon-hoteller. 

– Det skal ikke være noen tvil om at det er Thon Hotels du har booket hos når du kommer til oss. Rommene er like fargerike, og vi vil servere den samme fantastiske frokosten som ellers hos Thon, forsikrer Jacobsen. 

– Men det kan hende det dukker opp en og annen tapet med skimotiv.

© SNØ Oslo

© SNØ Oslo

Et hotell for alle

Som konferansehotell med flere møterom i ulike størrelser, er Thon Hotel Snø godt egnet for bedrifter og andre som skal samle mange på samme sted, men blant hotellets 289 rom vil du også finne flere familierom.

– Vi ønsker å favne alle. Med den korte veien til hovedstaden og flyplassen vil hotellet være populært for forretning- og konferansemarkedet, men nærheten til snøanlegget gjør hotellet attraktivt også for vintersportsutøvere og barnefamilier, sier hotelldirektøren.

Alt du trenger for et hyggelig opphold

Hotellet kan også skilte med treningsrom, restaurant, bar og eventkjeller, så her har man alt man trenger for et hyggelig opphold. 

– Ekstra hyggelig er det jo for familier og par som vil ha en «getaway» og en helg der de slipper å sitte mange timer i bil opp til fjellet for å få gode snøforhold. Hos oss får du både det og hotelluksusen kun 20 minutter fra Oslo, avslutter hotelldirektøren.

Relatert innhold