Grenseløs snøglede

For mange virker det utenkelig å skulle spenne på seg skiene midt i juni. Det har nå blitt virkelighet, og dørene til verdens råeste helårsarena for snøopplevelser har åpnet!

Mann med skibriller smiler bredt

Vinteren har nok en gang kommet, og mange har lenge gledet seg til å suse ned alpinbakken. Snart børstes også støvet av langrennsskiene, og man er klar for å ta fatt på kjølige, snøfulle dager. Aller mest gleder man seg til dagene hvor sola skinner mellom grantrærne, og drømmeforholdene lokker store og små ut i frisk vinterluft.

Likevel varer ikke snø-moroa så lenge man skulle ønske. Før man vet ordet av det er lufta fuktig og termometeret viser knappe plussgrader. Det drypper fra istapper, og skiutstyret blir sakte, men sikkert stuet bort i boden. Det føles som en evighet til neste sesong.

Vi er nok ikke de eneste som har kjent på savnet etter å stå på ski, midt i milde mai. Det er derfor vi er så entusiastiske over at SNØ på Lørenskog har åpnet!

For når det først skulle bygges en helårsarena for snøopplevelser i Norge, ble det ikke småsaker. Her skal hver eneste kvadratmeter gjenspeile nordmenns lange skiarv og snøentusiasme. Fra nå kan du boltre deg på et snødekket areal på hele 36.000 m2 – hver dag, hele året!

Dette kan du glede deg til

Gjør deg klar til å spenne på skiene - uansett årstid.

Se vårt pakketilbud her.

Store og små utfordringer i alpinbakken

På SNØ finner du fire ulike alpine nedfarter, stolheis og koppheis. Nedfartene har utfordringer for alle nivåer, fra nybegynner til ekspert. Du kan velge mellom familie-, racing-, nybegynnerbakken eller blåparken og big jump.

Silkeføre i langrennsløypa

Deler av langrennsløypa på SNØ er på en mesanin hengende oppunder taket - en spektakulær opplevelse du neppe har opplevd maken til!

Mesaninen slynger seg rundt i en småkupert løype med oppover- og nedoverbakker, samt svinger som gir god variasjon hele veien. Selve løypa er fem meter bred med et klassisk spor og et skøytefelt. Beregninger viser at antatt kapasitet er på inntil 2-400 løpere i løypa om gangen!

En myk start i nybegynnerområdet

Dette er stedet for deg som har lyst til å lære å stå alpint eller snowboard, eller bare ha det gøy.

Nybegynnerområdet ligger helt nederst i alpinbakken, og har en slak helling slik at du kan øve på grunnleggende ferdigheter.

Hopp og svev i parken

På SNØ finnes det et eget parkområde som byr på utfordringer og muligheter for alle ferdighetsnivåer. Her kan du boltre deg på ca. 300 meter med hopp og rails av ulik størrelse og vanskelighetsgrad. I den nedre delen av parken vil det også være en big jump.

Terrengparken vil med jevne mellomrom bygges om for å tilby variasjon. Parken skal være et samlingspunkt for alle som søker det lille ekstra adrenalinet.

Den enkle ankomsten

Det er mange veier til rom, og fremkomstmulighetene er mange:

  • Reis kollektivt. Ta bussen eller toget til Lørenskog stasjon. Fra stasjonen er det en kort spasertur på 800 meter til SNØ.
  • Ta bilen. SNØ ligger lett tilgjengelig fra E6, kun 15 minutter fra Oslo sentrum og 30 minutter fra Gardermoen.
  • Bli kjørt. Med drop-off sone for bil og buss rett utenfor inngangen til 1. etasje, kan du enkelt hoppe ut av bilen og inn i vintertøyet.
  • Hopp på skyttelbussen. Det vil settes opp busser som enkelt skal ta deg til og fra SNØ. Nærmere informasjon om ruter og tidspunkt kommer.

Gratis oppbevaring i skap

Dersom du har med deg mye utstyr, finnes det skap i 1. etasje som du kan bruke gratis når du har et gyldig pass. Du bruker QR-koden for passet eller medlemskapet ditt for å låse skapet.

Du kan også betale for garderobe med dusj og skap dersom du ønsker det. Da får du tilgang til garderobene i 4. etasje. Husk å ta med egen hengelås hvis du vil bruke disse skapene.

Slipp å transportere utstyr

Gladnyheter for dem som ikke har - eller vil transportere utstyr! Det vil nemlig være skiutleie på SNØ, og denne drives av Sport 1. Her kan du leie alt du trenger for alpint, langrenn og snowboard, inkludert vinterklær. Du finner utstyrsutleien i 1. etasje ved inngangen til SNØkald.

Mulighet for å kjøpe ski- og sportsutstyr

På SNØ finner du både Atomic Pro Center og Sport 1 SNØ. Førstnevnte ligger i 1. etasje og er et kompetansesenter hvor du kan kjøpe utstyr, ski og støvler, og få spesialtilpasset dette. Sport 1 SNØ ligger i 2. og 3. etasje, og tilbyr et stort utvalg av kjente merkevarer.

hotell i nærheten

Sjekk inn på et av våre nærliggende hoteller, og ha kort vei til en god natts søvn etter en snøfylt aktivitetsdag. Uthvilt neste morgen venter en bugnende frokostbuffet på deg.

Avtalekode

Dette gir deg tilgang til avtalepriser der det er tilgjengelig.

Vennligst tast inn firmanavn.
Vennligst tast inn avtalekode.