Arranger din neste konferanse i snøen

På konferansehotellet Thon Hotel Snø vil du kunne ta med bedriften inn på hotellet og ut i snøen, uansett tid på året.

Konferansesal med klasseromsoppsett. Høyt under taket og store vinduer til venstre.

I juni 2023 åpnet konferansehotellet Thon Hotel Snø i Lørenskog. Hotellet ligger vegg-i-vegg med det knallflotte innendørsanlegget SNØ, som etter to år har rukket å bli en populær attraksjon for vintersport-entusiaster.

Hotelldirektør Tamas Csorba, gleder seg til å ønske store og små bedrifter velkommen.

– Som konferansehotell er målet å tilby alle bedrifter en unik opplevelse.

Jeg gleder meg enormt til å ta imot gjester sammen med et nytt og dyktig team, sier han.

En minneverdig opplevelse

Markeds- og kommunikasjonsdirektør hos SNØ, Ole Christian Mork, ser også frem til å kunne tilby bedrifter en minneverdig opplevelse sammen med Thon.

– For oss som brenner for at de som besøker oss skal få en unik heldagsopplevelse, betyr det mye at Thon Hotels åpnet ved siden av. Det er rett og slett gull verdt, spesielt for bedrifter der mange kommer langveisfra, sier han.

Fra seminaret til skibakken

Hotellets beliggenhet er midt i blinken for konferansegjester, ettersom det ligger i Lørenskog, bare en snau halvtime fra både Oslo Lufthavn og hovedstaden. 

Her finner dere 289 rom, seks møterom og en storsal med plass til 325 personer. Alle møterommene er lyse og moderne, og er utstyr med  de siste innen teknisk utstyr. 

Les mer om våre møterom og konferansefasiliteter her.

Etter en dag med seminar, kan dere ta heisen ned til underetasjen, spenne på dere skiene og tilbringe resten av dagen i snøen. 

– Vi samarbeider tett med SNØ, så det er bare å komme med ønsker til aktiviteter for bedriften, sier hotelldirektøren.

Skiaktiviteter for alle

Kort oppsummert er det ikke lenger noen grunn til å dra med gjengen helt til fjells for å få en dag eller to i snøen sammen. Ved siden av Thon Hotel Snø er det alltid preppede løyper og gode kjøreforhold.

– Dere kan for eksempel arrangere en slalåmkonkurranse, gå om kapp i langrennsløypa eller klatre i isveggen med instruktør, foreslår Csorba, som også forsikrer om at det finnes flere morsomme aktiviteter på SNØ som ikke innebærer at dere må ha ski på beina.

Høyt under taket og god plass

Ved skianlegget finner dere også en «varm sone», her er det høyt under taket, god plass og flere spisemuligheter, i tillegg finner dere et atrium som kan rigges til hva det skal være. 

Hotellets fasiliteter vil utfylle snøanleggets. Dere kan ta en enkel lunsj og en Kvikk Lunsj hos SNØ og spise en bedre middag på hotellet.

– Vi har ansatt en fantastisk kjøkkensjef som vil sørge for at dere får en ordentlig god matopplevelse, lover hotelldirektøren.

Relatert innhold

Avtalekode

Dette gir deg tilgang til avtalepriser der det er tilgjengelig.

Vennligst tast inn firmanavn.
Vennligst tast inn avtalekode.