Arranger din neste konferanse i Lofoten

Å arrangere en konferanse på et av våre hoteller i Svolvær er mer enn bare en «vanlig» konferanse. Her kan du kombinere det beste av det Lofoten har å tilby: Spektakulær natur, kultur og kulinariske gleder.

Det finnes mange gode grunner til å arrangere din neste konferanse hos oss i Lofoten, her er noen av dem

Fiskeriopplevelse

Start dagen på en ekte fiskeskøyte og fisk din egen middag. Ta med deg fisken hjem til hotellets eget fiskebruk! Her kan du sløye og filetere fisken med veiledning fra våre medarbeidere. Ingenting smaker bedre enn fersk fisk fra Lofoten, spesielt når du har fanget den selv!

RIB-tur

Hvis du er ute etter spenning, kan du bli med på en ribbåttur. Kjenn sjøsprøyten i ansiktet og få muligheten til å se havørn på nært hold.

Kajakkpadling

Ta en kort spasertur fra hotellet og bli med på en padletur. Opplev Lofotens fantastiske natur fra vannet og nyt den friske luften.

Nordlyssafari

Hvis du aldri har sett nordlys før, er dette en opplevelse du ikke vil gå glipp av. Bli med på en guidet tur i jakten på dette magiske fenomenet.

Badstu

Slapp av i en av våre badstuer med panoramautsikt over Vestfjorden. Stup i det forfriskende vannet fra flytebryggen og nyt den avslappende atmosfæren.

Thon Hotel Lofoten tilbyr en unik mulighet til å kombinere konferanser med uforglemmelige opplevelser. Vi ser frem til å være vertskap for din neste konferanse i Lofoten.

Bestill din Lofoten-konferanse her.

Avtalekode

Dette gir deg tilgang til avtalepriser der det er tilgjengelig.

Vennligst tast inn firmanavn.
Vennligst tast inn avtalekode.