For å bestille bonusovernatting, vennligst kontakt kundesenteret på +47 21 89 88 87
Lofotsalen hos Thon Hotel Svolvær i blått lys og store skjermer.

En sømløs opplevelse

– Når man skal holde et møte, er man ofte litt nervøs for at det tekniske utstyret ikke fungerer. Hos Thon Hotels er målet at man skal slippe å tenke på det, sier Arne Marius Berg.

Han er ofte i møter selv og mener at det ikke finnes noe mer irriterende enn når teknikken svikter. Regionsdirektør hos Thon Hotels, Arne Marius Berg, har derfor vært påpasselig med å velge riktig teknisk utstyr til hotellene.

– Hos Thon skal alt gå så sømløst som mulig: Når du kobler til projektoren, skal den kjenne igjen datamaskinen. Du skal ikke behøve å ta valg som dukker opp på skjermen, lerretet skal automatisk gå ned når projektoren skrus på, og så videre, sier Berg.

La lyset være på

I de siste årene har flere projektorer blitt erstattet av LED-skjermer og -vegger på Thon sine hoteller. I tillegg til at LED har høy bildekvalitet, er det også en annen grunn til at denne typen skjermer er populære, spesielt på møterom.

– Man blir sliten av å sitte i et mørkt rom hele dagen, men med LED-skjerm trenger man ikke dempe lyset, forteller Berg. 

– Man kan la alt lyset være på og se skjermen like godt.

På flere av konferansehotellene er det LED-skjermer på opp til 16 kvadratmeter. 

– Som alt det andre på hotellene våre er kvalitet en viktig faktor, derfor er vi tidlig ute med gode tekniske løsninger. Jeg er ganske sikker på at Thon Hotels var den første hotellkjeden i Norge som fikk LED-skjermer, forteller Berg stolt.

Møterom om dagen, konsertlokale om natten

Det tekniske utstyret er alltid optimalisert til det hotellet det er på. På flere hoteller er det mer praktisk å ha projektor og lerret som kan rulles opp når det ikke er i bruk. Alt er tilpasset rommet. Også når det kommer til lyd.

– Vi tar mange vurderinger basert på lokalene. Skal lokalet brukes til fest og moro, har det gjerne høyttalere og mikrofoner som egner seg for et band. På møterom er ofte høyttalerne integrert i taket. 

Felles for alle rom er at det skal være god og balansert lyd, forteller Berg, og legger til at det er én ting mange glemmer at de trenger når de bestiller konferanserom: Mikrofon.

– Møterommene hos Thon Hotels er heldigvis utstyrt med både bøylemikrofon og håndholdt mikrofon, så det trenger man ikke tenke på når man kommer til oss, sier Berg.

Målet er å være ledende på tekniske løsninger. Istedenfor å se hva konkurrentene gjør på teknologifronten, følger Berg og de andre hos Thon med på hva kundene forventer. 

– Gjestene booker og ønsker at alt skal være i orden. Da er det vår jobb å sørge for at det er det, sier han.

Relevant innhold

Avtalekode

Dette gir deg tilgang til avtalepriser der det er tilgjengelig.

Vennligst tast inn firmanavn.
Vennligst tast inn avtalenummer.