Opplev vårt nye hotell Thon Hotel Svolvær

I idylliske omgivelser på kaia i Svolvær finner du Thon Hotel Svolvær – et nytt og lekkert designhotell med spektakulær utsikt til Lofotens vakre hav- og naturlandskap.

Thon Hotel Svolvær ligger på den gamle kjølelagertomta i Svolvær sentrum, bare et steinkast unna Thon Hotel Lofoten, og i umiddelbar nærhet til byens uteliv, butikker, aktiviteter og naturopplevelser. Til sammen har de to hotellene over 400 hotellrom, samt kapasitet til ca. 1500 konferansegjester.

Rom med utsikt

På Thon Hotel Svolvær skal du bo godt. Vi har derfor innredet alle rommene med moderne design, lekre detaljer og farger som gjør deg glad. Rommene er romslige og har vinduer helt ned til gulvet – alle med flott utsikt mot hav eller fjell. Hotellet har til sammen 211 gjesterom og suiter, hvorav tre istårnsuiter på ca. 50 m2 med spektakulær utsikt mot Vestfjorden.

Våre kokker har et tett samarbeid med lokale leverandører og velger kun råvarer av ypperste kvalitet. For oss er bærekraftig og kortreist mat svært viktig og vi har derfor et eget gartneri på taket av hotellet. Målet er at minimum 50% av våre grønnsaker skal være selvforsynt innen to år.

For deg som liker bakst har vi også et eget økologisk bakeri som skal forsyne både Thon Hotel Svolvær og Thon Hotel Lofoten med bakevarer – enten du vil ha bakverk inspirert fra italienske, franske, tyske, danske eller norske baketradisjoner.

Lobby hos Thon Hotel Svolvær
Standard dobbelt rom med lyse lokaler og utsikt

Beveger du deg inn finner du Brasseriet – et moderne og gjennomtenkt spisested, hvor du kan nyte sesongbaserte små- og mellomstore retter. Brasseriet har flere åpne kjøkken for å styrke samhandlingen mellom våre kokker og gjester, samt to Chambre Separée for selskap opp til 30 gjester. Fra en egen bardisk i restauranten betjener kokkene blant annet en japansk Robatagrill, hvor de over levende flammer tilbereder spennende retter som helstekt Lofotlam, skrei, laks og kalvelår. Restauranten har også en spesialdesignet Jospergrill, en kullfyrt, lukket grillovn fra Spania.

Våre kokker har et tett samarbeid med lokale leverandører og velger kun råvarer av ypperste kvalitet. For oss er bærekraftig og kortreist mat svært viktig og vi har derfor et eget gartneri på taket av hotellet. Målet er at minimum 50% av våre grønnsaker skal være selvforsynt innen to år.

For deg som liker bakst har vi også et eget økologisk bakeri som skal forsyne både Thon Hotel Svolvær og Thon Hotel Lofoten med bakevarer – enten du vil ha bakverk inspirert fra italienske, franske, tyske, danske eller norske baketradisjoner.

Hotellets bar med lyse og fargerike stoler i moderne og stilige lokaler
Hotellets bar hvor det er godt med plass og høyt under taket

Eget fiskebruk

Like sentralt som selve Lofotfisket er alle de små og store fiskebrukene i Lofoten. Etter en lang dag på havet var det her fiskerne samlet seg for å få det livsviktige oppgjøret for dagens fangst. Her ble fisken heist til land, veid og deretter tatt inn på fiskebruket for videre foredling.

Som første hotell i Norge har Thon Hotel Svolvær laget et helt eget fiskebruk. Sammen med vårt vertskap får du mulighet til å fiske din egen fisk, samt lære deg hvordan du sløyer og filetere dagens fangst på vårt fiskebruk. Fisken kan enten vakuumpakkes, fryses og tas med hjem eller du kan nyte selvfisket fisk til middag i Brasseriet.

Flytebrygge med badstue

På flytebryggen, helt ytterst på kaia, vil det fra september være en badstue. Badstuen får en unik beliggenhet med utsikt over innseilingen til byen, samt vakkert havlandskap så langt øyet kan se. Badstuen er utstyrt med dusj og garderobe, og kan bookes gratis av hotellets gjester. Med tilgang til stupebrett og trapp ned i vannet, er det fritt frem for å avkjøle kroppen når du måtte ønske.

Stor og luftig eventsal

I tillegg til å være et nytt og lekkert designhotell, kan Thon Hotel Svolvær i tillegg skryte av en stor, lys og luftig eventsal med løsninger som kan tilpasses ulike arrangementer. Salen kan betjenes som ett stort rom eller som to mindre uavhengige rom. Med en takhøyde på ni meter på det høyeste, syv meter høye vinduer og det beste innen lys, lyd, AV- og sceneinstallasjon, egner storsalen seg til alt fra selskaper og kickoff, til konserter, messer, utstillinger og andre små og store eventer. Salen skal benyttes som fiskebruk i forbindelse med VM i skreifiske. Her er det nemlig plass til 50 tonn med skrei.

Smilende hotellgjest på fiskebrygga utenfor hotellet

Relaterte artikler

Avtalekode

Dette gir deg tilgang til avtalepriser der det er tilgjengelig.

Vennligst tast inn firmanavn.
Vennligst tast inn avtalenummer.