Gå direkte til innhold
Ulike bakverk presentert på et bord

Eget bakeri – med kjærlighet for faget

Når du kjenner duften av våre nystekte brød, eller dypper croissanten i en deilig cappuccino, skal du kunne lukke øynene og drømme deg bort til både Italia og Frankrike. Når du åpner øynene igjen vil du kunne se rett ut på Lofotens storslåtte natur, enten det er vakker soloppgang eller dansende nordlys.

Vårt mål med eget bakeri er å kunne tilby deg som gjest ekte håndverk med inspirasjon fra italienske, franske, tyske, danske og norske baketradisjoner. Bakekunsten og håndverket er noe vi setter veldig pris på, derfor ønsker vi å ta dette tilbake og bygge nye, stolte tradisjoner. Basert på dette ønsker vi kun å bruke økologiske og gamle kornsorter i våre melblandinger – der det er mulig. Dette for å unngå kunstige tilsetningsstoffer og lignende. Vår filosofi er at kun det beste fra hele Europa er godt nok for våre gjester.

På vakre sommerdager kan du også komme innom for å nyte egenprodusert is, eller kjøpe med deg noe godt å ha med på tur. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen.

Relaterte artikler