3D tegning av restauranten Bistro Bassit

Brasseriet – en unik matopplevelse

Brasseriet er et moderne spisested med en sentral beliggenhet på kaia i Svolvær. Her serverer vi sesongbaserte retter til lunsj og middag.

  • Om Brasseriet

Vi ligger sentralt til på kaia i Svolvær, fra restauranten kan du nyte en fantastisk utsikt mot Vestfjorden og hovedinnseilingen til byen.  I nærheten finner du også byens uteliv, kulturelle scener og gallerier – hva med et godt måltid før du skal ut for å nyte kvelden?

Nord-norsk gjestfrihet og en god smaksopplevelse

I Brasseriet har vi lagt vekt på en atmosfære med flotte og fargerike materialer, samtidig som vi ønsker å beholde vår nordnorske sjel og gjestfrihet. Vi har blant annet flere åpne kjøkken i restauranten for å styrke samhandlingen mellom våre kokker og gjester.

Hos oss finner du både en spansk Josper-grill og en japansk Robata-grill. Med disse grillene vil vi kunne tilby deg som gjest nydelig grillet kjøtt og fisk fra Lofoten. 

Råvarer fra det nordiske kjøkkenet

Maten du får servert er inspirert av råvarene som finnes på det nordiske kjøkkenet – med et stort fokus på både lokale og kortreiste matvarer. Her er hovedfokuset å levere norske produkter i verdensklasse, så langt det er mulig benytte økologiske og kortreiste råvarer. Vi ser også utenfor Norges landegrenser slik at vi alltid kan tilby våre gjester det ypperste av både mat og drikke.

Menyene våre er sesongbaserte slik at råvarene benyttes når de smaker best. Dette gjør at smaksopplevelsen blir unik hver gang du besøker vår restaurant.  Til middag tilbyr vi "Sharing-meny" som består av flere små- og mellomstore retter, dette for at du som gjest kan sette sammen den menyen du ønsker. For en enda bedre matopplevelse, oppfordrer vi våre gjester til å dele ulike retter mellom seg for å få den perfekte kombinasjon av farger, smaker og harmoni.

Velkommen til oss!

  • Menyer
  • Åpningstider

Pizza

Mandag – Lørdag
15:00 – 22:00

Søndag
17:00 – 22:00

Se meny

Avvikende åpningstider

8. oktober
Stengt

Pizza på vei inn i steinovn for steking.

Relaterte artikler