Hotel Kungsträdgården

I Kungsträdgården, midt i Stockholm sentrum, finner du Hotel Kungsträdgården. Hotellet er et privateid familiehotell fra 1700-tallet med 94 unike rom med detaljer fra en svunnen tid. På Hotel Kungsträdgården står gjesten alltid i fokus. Når du ankommer venter derfor en concierge som sørger for å heve opplevelsen både før og etter oppholdet.

Dobbeltseng på stort dobbeltrom på Kungsträdgården Hotel
Seng foran vindu på Kungsträdgården Hotel, sett fra siden
Dobbeltseng på rom på Kungsträdgården Hotel
Dobbeltseng foran vindu på hotellrom på Kungsträdgården Hotel
Nærbilde av nattbord og seng på hotellrom på Kungsträdgården Hotel
Baren på Brasserie Makalös på Kungsträdgården Hotel
Brasserie Makalös på Kungsträdgården Hotel
Krystallbaren på Kungsträdgården Hotel sett ovenfra

Bestill overnatting

Mat og drikke

En god start på dagen

Vi vet at mange av våre gjester setter pris på en god frokost. På vår frokostbuffet finner du derfor alt fra sunne smoothies og hjemmelaget eggerøre til grovt brød og energisk müsli.

Krystallbaren

Under den enorme lysekronen i krystall, med mer enn 11.000 håndbundne prismer og en vekt over 400 kilo, ligger hotellets vinbar – et perfekt sted for deg som vil jobbe fra hotellet, eller bare nyte et glass bobler. 

Brasserie Makalös

Brasserie Makalös er et fransk brasserie i toppklasse, hvor alt fra vin til musikk hentes fra landet i sør.

Trening og velvære

Treningsrom og badstue

Sammen med personlige trener Fredrik Andersson har to av verdens beste langrennsløpere – Anna Haag og Emil Jönsson – tilpasset treningsstudioet vårt til både deres og gjestenes behov.

Etter treningsøkten kan du nyte en varm dusj eller ta deg en tur i badstuen vår. 

Unike lokaler

Salongen

Salongen er et rom som fascinerer mange - store vinduer, åpen ovn og møbler i gustaviansk stil. Rommet er åpent for alle våre gjester,  men kan også leies ut til større grupper på inntil 16 personer. Perfekt for både private frokoster og pressekonferanser!

Vinkjelleren

En trapp under bakkenivå finner du hotellets vinkjeller. Rommet består av et stort trebord, håndlaget i solid eik, med tilhørende stoler – perfekt for lukkede møter for både bedrifter og privatpersoner.