Hotell i Trondheim

Trondheim er populært blant turister – og det er ikke rart. Byen midt mellom nord og sør i Norge byr på mange fine opplevelser som du bør få med deg når du først er i Trondheim. Alle våre hoteller ligger i sentrum av byen.

Bildekarusell
Fargerike hus langs vannet foran byen Trondheim.
Ravnkloa og Munkegata i Trondheim, i bakgrunnen ses Nidarosdomen.
Gamle Bybro i Trondheim. Asfaltert gangbro med to røde portaler i hver ende av broa. Rødt rekkverk på hver side. I bakgrunnen ses Bakklandet.
Solsiden i Trondheim med restauranter langs elva.
Nærbilde av Nidarosdomen

Vis hoteller i liste

God frokost. God dag.

Kortreist mat, gode smaker, en avslappet atmosfære og råvarer av høy kvalitet. Få en god start på dagen hos Thon Hotels.

Vis hoteller i kart

Lavpriskalender

Gamle Bybro

Gamle Bybro eller Bybroa i Trondheim er en gangbro som strekker seg over Nidelva, fra Midtbyen til Bakklandet.

Se og gjøre i Trondheim

Bildekarusell
Mennesker sykler nedover en gate i en by.
Nidarosdomen sett fra froskeperspektiv.
Rød bygning med hvitt tak.
Bakklandet

Solsiden

Fra Midtbyen kan du spasere over Verftsbrua, også kjent Blomsterbrua, til Solsiden. Her finner du både restauranter, kaffebarer, kjøpesenter og kulturhus.

Inspirasjon

Trondheim

I Trondheim kan du oppleve historie, kultur, natur og mat i skjønn forening. Besøk museer, kulturhus og severdigheter som passer både for barn og voksne. Nyt middagen med utsikt over byen fra Tyholttårnet, eller ta en båttur til historiske Munkholmen på Trondheimsfjorden. Uansett hva du liker å gjøre, finner du noe for enhver smak i Trondheim.

Når du trenger en pause fra bylivet, kan du slappe av på et av våre to familievennlige hoteller i Trondheim sentrum. Hos oss får du komfortable rom og en bugnende frokostbuffé, som tar hensyn til dine allergier. Her finner du alt du kan tenke deg på et frokostbord. Bestill ditt opphold i dag, og gled deg til en uforglemmelig ferie i Trondheim.

Våre hoteller i Trondheim sentrum

Både Thon Hotel Trondheim og Thon Hotel Nidaros har gratis WiFi, ligger sentralt i Trondheim og har vår smakfulle frokostbuffé inkludert i prisen. Begge våre hoteller er tilgjengelige for rullestolbrukere, og begge hotellene er barnevennlige og har familierom. Bestill ditt opphold i dag, og gled deg til en uforglemmelig ferie i Trondheim.

Thon Hotel Trondheim

Thon Hotel Trondheim ligger kun 50 meter fra Torvet med Olav Tryggvason-statuen og kjøpesenteret Trondheim Torg. Det er kort vei fra hotellet til kulturtilbud, museer, kino og Nidarosdomen. 

Parkering og kollektivtransport

Hotellet har inngang direkte fra Torvet parkeringshus, og buss og trikk (Gråkallbanen) er lett tilgjengelig.

Thon Hotel Nidaros

Thon Hotell Nidaros ligger i gangavstand til Trondheim sentralstasjon, Brattøra med museum og badeland. Bydelen Solsiden med kjøpesenter, kulturhus og restauranter ligger like ved. Hotellet server både frokost og kveldsmat, har egen bar, treningsrom og parkering i nærheten.

Treningsrom

Ikke gi slipp på treningsrutinen selv om du er på ferie. I treningsrommet hos Thon Hotel Nidaros finner du alt du trenger for å holde formen.

Du har tilgang til treningsrommet under hele oppholdet, uten ekstra kostnad. Her finner du ulike treningsapparater for styrketrening, romaskin, tredemølle og mye mer.

Avtalekode

Dette gir deg tilgang til avtalepriser der det er tilgjengelig.

Vennligst tast inn firmanavn.
Vennligst tast inn avtalekode.