Kveldsbilde av brygge i Stavanger sentrum som er vel verdt å få med seg når du bor på et av våre hotell i Stavanger.

Hotell i Stavanger

Stavanger er en by med mange opplevelser. Et kompakt sentrum med trange, bilfrie gater gjør det ekstra koselig å vandre rundt. Stavanger er kjent for sitt uteliv, noe som også bør oppleves. Våre Stavanger-hotell har gode forbindelser til kollektivtransport og muligheter for parkering ikke langt unna.

Thon Hotels Stavanger

Våre hoteller i Stavanger ligger sentralt i Stavanger. Med nærhet til alt, finner du byens uteliv og rikholdige kultur- og underholdningstilbud like utenfor hotelldørene. Enten du reiser i forbindelse med jobb, eller planlegger et avslappende opphold som et par, med venner eller familien, passer våre hoteller i Stavanger enhver anledning.

Ved ankomst fra Stavanger lufthavn, kan du benytte flybuss, vanlig rutebuss eller tog som kollektive transportmuligheter til våre hoteller.

En fantastisk start på dagen

I Thon Hotels setter vi frokosten og matopplevelsen høyt. Uansett hvilket Thon-hotell du velger i Stavanger, ønsker vi å gi deg den beste starten på dagen, med en bugnende frokost i en behagelig atmosfære. 

Gled deg til en frokostbuffet bestående av dine klassiske frokostfavoritter, sunt og søtt, spennende lokalmat, samt allergenvennlig mat.

Treningsrom

Hvis du ønsker en god treningsøkt under et opphold på et av våre hoteller i Stavanger, kan du fritt trene på et av våre moderne treningsrom på Thon Hotel Stavanger eller på Thon Hotel Maritim. Treningsrommene har et variert utvalg av treningsapparater og utstyr.

Konferanse

Thon Hotel Maritim har møterom med moderne teknisk utstyr. Med kapasitet for opptil 80 personer, passer lokalene for både små og store grupper. Våre konferanseverter vil sørge for at arrangementet går på skinner, og deltakere kan glede seg til en velsmakende og næringsrik lunsj. Det er enkelt å komme seg til hotellet med både bil og kollektivtransport. Lokasjonen passer for å utforske Stavanger etter at konferansen er over for dagen.

Bruk firmaavtale

Dette gir deg tilgang til avtalepriser der det er tilgjengelig.

Vennligst tast inn firmanavn.
Vennligst tast inn avtalenummer.