Opplev Otta

Med spektakulær natur og Rondane Nasjonalpark som nærmeste nabo, er det mye å oppleve når du bor på Hotel Otta.

Fjellturer i Rondane

Med 10 topper over 2000 meter er Rondane en klassiker for både korte og lengre fotturer. Mysusæter er et godt utgangspunkt, kun 20 kilometer fra Otta sentrum. Her er det mulig å leie sykkel (på Spranget) og er godt utgangspunkt for flere flotte naturopplevelser, med blant annet turen til Peer Gynt-hytta og stien langs Ula-fossene.

Glittersjå Fjellgård

Denne vakre gården ligger nydelig til i Murudalen, øverst i Heidal og på grensa til Jotunheimen. Her kan du bli kjent med flere dyreraser. Her bor det elger, det er en egen hareskog og flere typer norske husdyrraser.

Rafting i Sjoa

Det er ikke uten grunn for at Sjoa blir omtalt som Norges beste elv for rafting. Raftere og elvepadlere reiser verden rundt for å begi seg ut på strykene i Sjoa. Her får du rafting i alle vanskelighetsnivå og flere andre vannbaserte aktiviteter som juving og brupendling.

Besseggen i Jotunheimen

Den tradisjonelle fotturen ligger litt over en time fra Otta og er en av Norges aller største fjellklassikere, og noen vil mene at det er en obligatorisk tur for alle nordmenn. Turen over Besseggen tar normalt 7-9 timer.

Moskussafari på Dovrefjell

Har du sett urdyret noen gang? På Dovrefjell finnes en stamme med ca. 250 dyr, og hver dag om sommeren kan du bli med på safari med lommekjente moskusguider. De garanterer deg et trygt møte med moskusen. Ta også turen innom den verdenskjente utsiktspaviljongen «Viewpoint Snøhetta».