Gå direkte til innhold
3D tegning av restauranten Bistro Bassit

Brasseriet – en unik matopplevelse

Brasseriet er et moderne og gjennomtenkt spisested med en sentral beliggenhet på kaia i Svolvær. Her vil du kunne nyte sesongbaserte små- og mellomstore retter.

Med den sentrale beliggenheten på kaia i Svolvær, kan du nyte en fantastisk utsikt over fjorden som er omringet av majestetiske fjell. Her kan du også titte ut på hovedinnseilingen til byen og skreifisket som foregår nesten rett utenfor vinduet. I nærheten finner du også byens uteliv, store kulturelle scener og gallerier – så hva med et godt måltid før du skal ut for å nyte kvelden?

Nord-norsk gjestfrihet og en god smaksopplevelse

I Brasseriet har vi lagt vekt på en atmosfære med flotte og fargerike materialer, samtidig som vi ønsker å beholde vår nordnorske sjel og gjestfrihet. Vi har blant annet flere åpne kjøkken i restauranten for å styrke samhandlingen mellom våre kokker og gjester.

Hos oss finner du både en spansk Josper-grill og en japansk Robata-grill. Med disse grillene vil vi kunne tilby deg som gjest et unikt sortiment på menyen, blant annet helgrillede kjøttstykker og fisk fra Lofoten. Maten vil også serveres stående ved grillen – for en enda bedre matopplevelse.

Råvarer fra det nordiske kjøkkenet

Maten du får servert er inspirert av råvarene som finnes på det nordiske kjøkkenet – med et stort fokus på både lokale og kortreiste matvarer. Her er hovedfokuset å levere norske produkter i verdensklasse, så langt det er mulig benytte økologiske og kortreiste råvarer. Vi ser også utenfor Norges landegrenser slik at vi alltid kan tilby våre gjester det ypperste av både mat og drikke.

Menyen vår er sesongbasert slik at råvarene benyttes når de smaker best. Dette gjør at smaksopplevelsen blir ekstraordinær og unik for hver gang du besøker vår restaurant. Menyen vil bestå av flere små- og mellomstore retter, dette for at du som gjest kan sette sammen akkurat den menyen du ønsker. For en enda bedre matopplevelse, oppfordrer vi våre gjester til å dele ulike retter mellom seg for å få den perfekte kombinasjon av farger, smaker og harmoni.

Vi ser frem til å kunne ønske deg og ditt følge velkommen.

Relaterte artikler