Opplev Fosnavåg – fremst i havgapet

Fosnavåg, helt ute i havgapet. Med sjøsprut i sentrum, der hovedgata er sjøveien inn til havna. Spesialbutikker og kafeliv, fiskebåter og folkeliv. Fosnavåg er hjemmehavnen for nye opplevelser.

Havsafari

I vårt nærområde finner man noe av det mest spektakulære dyrelivet i Norge - både over og under vann. Opplev lundefugl, havørn, sei, kobber, niser eller hval på nært hold.

Avgang fra hotellets egen kai.

Fra 595 kr per person

Fisketur

Dra på fisketuren du alltid har drømt om. Våre lokale fiskere tar deg med til noen av de mest fiskesikre plassene langs Mørekysten.

Avgang fra hotellets egen kai.

Fra 695 kr per person

Båttur til Runde

På Runde kan dere oppleve rikt dyreliv, flotte turer i naturen og Rundeskatten på Runde Miljøsenter. Fuglefjellet på Runde er det sørligste i Norge og er internasjonalt kjent. Her er det registrert mellom 250 og 300 ulike fuglearter.

Avgang fra hotellets egen kai.

Fra 395 kr per person

Fjellturer

Opplev naturskjønne Fosnavågs mange fjell. Vi gir dere gjerne tips om fjellturer ut i fra hva dere ønsker. I tillegg er vi gjerne med som guide.

Noen av våre favoritter:

Muletua (253 meter over havet)

Den desidert flotteste toppen i området, turen er ca. 2km lang og tar ca. 40min.

Sollia (660 meter over havet)

Det høyeste fjellet i Herøy, turen er ca. 10,8km lang og tar ca. 4 timer

Rundebranden (300 meter over havet)

Dette er tilholdsstedet for den største kolonien av lundefugl i Norge. Turen er ca. 2km lang og tar ca. 1 time. Kan kombineres med besøk til Runde Fyr.

Transport til Fosnavåg

Lurer på hvordan du kommer deg til Fosnavåg? Widerøe flyr direkte til Hovden som ligger 40 minutter unna fra både Bergen og Oslo hver eneste dag.

Bestill opplevelse

Kontakt hotellet på  eller telefon