Hotell i Brussel

Brussel er en by som fascinerer med sin historie, kultur og kulinariske opplevelser. Denne belgiske hovedstaden er kjent for sitt dynamiske byliv, vakre torg, og historiske monumenter som Grand Place. Brussel er også Europas politiske sentrum, noe som gir den en internasjonal atmosfære. 

Bildekarusell
En kvinne på sykkel i byen Brussel.
Triumfbuen i Brussel, Belgia, sett fra byens gater.
En båt ligger til kai på innsjøen foran et hus.
En mann og en kvinne går sammen ned en smal gågate.

Vis hoteller i liste

God frokost. God dag.

Kortreist mat, råvarer av høy kvalitet, gode smaker og en avslappet atmosfære. Få en god start på dagen hos Thon Hotels.

Vis hoteller i kart

Lavpriskalender

Opplev Brussel

Brussel er et skattekammer av europeisk kultur og historie, og er blant annet kjent for sin art nouveau-arkitektur.

Inspirasjon

Les mer om Brussel

Brussel, Belgias pulserende hovedstad, er et skattekammer av europeisk kultur og historie, kjent for sin blendende arkitektur, levende kunstscene og politiske betydning som Europas hjerte. Byen er et samlingspunkt for både internasjonale besøkende og lokalbefolkningen, og fungerer som en bro mellom fortiden og en moderne virkelighet. Den tiltrekker seg reisende med sin kombinasjon av gotiske kirker, Art Nouveau-bygninger og moderne EU-institusjoner.

Brussel er også verdenskjent for sin kulinariske scene, fra de berømte belgiske sjokoladene og vaflene, til Michelin-stjerne restauranter og koselige kafeer. Byens livlige markeder, som det historiske Grand Place, oser av sjarm og tilbyr en smak av lokal kultur og produkter. For de som er interessert i kunst og kultur, byr byen på et bredt spekter av museer, gallerier og teatre. 

Våre hoteller i Brussel

Brussel er ikke bare kjent for sin rike historie og kulturelle mangfold, men også for sine førsteklasses overnattingsmuligheter. Våre hoteller i Brussel tilbyr noe for enhver smak, enten du er ute etter luksus, komfort, eller praktiske løsninger nær byens mange attraksjoner og forretningsdistrikter.

Thon Hotel Brussels Airport

Hotellet er ideelt for deg som ønsker nærhet til flyplassen. Dette hotellet byr på komfortable rom, frokostbuffet, en hyggelig bar, og praktiske tjenester som "parker, sov og fly". Et døgnåpent treningsrom og padelbane er også tilgjengelig for deg som ønsker å holde deg aktiv.

Thon Hotel Brussels City Centre

Dette hotellet ligger i hjertet av byen, nær alle de kjente severdighetene. Her får du moderne rom med utsikt, et omfattende konferansesenter, treningsfasiliteter med badstue, og en døgnåpen snackbar.

Thon Hotel EU

Plassert i det europeiske kvarteret. Thon Hotel EU er en favoritt blant både forretningsreisende og turister. Her finner du blant annet restaurant, loungebar, konferansefasiliteter og treningsrom. 

Parkering og kollektivtransport

Når du velger å bo på et av våre hoteller i Brussel har du flere alternativer for parkering og kollektivtransport. Dette gjør det enkelt å utforske byen.

Thon Hotel Brussels Airport tilbyr praktisk parkering for gjester, inkludert ladestasjon for el-bil, handikapparkering, langtidsparkering, og generell parkering mot en avgift. Dette gjør hotellet til et utmerket valg for de som reiser med bil og ønsker nærhet til flyplassen.

Thon Hotel Brussels City Centre har også tilrettelagt for parkering ved å tilby handikapparkering og parkering i nærheten mot avgift. Den sentrale beliggenheten sikrer at du har lett tilgang til offentlig transport, som gjør det enkelt å komme seg rundt i Brussel uten bil.

Thon Hotel EU legger til rette for en miljøvennlig opplevelse med sin parkering som inkluderer ladestasjoner for både el-bil og el-sykkel, i tillegg til vanlig parkering og handikapparkering mot avgift. Hotellets beliggenhet i det europeiske kvarteret betyr også at du har god tilgang til kollektivtransport, med flere EU-institusjoner og Brussel sentrum innen gangavstand.

Bestill overnatting i Brussel i dag.

Avtalekode

Dette gir deg tilgang til avtalepriser der det er tilgjengelig.

Vennligst tast inn firmanavn.
Vennligst tast inn avtalekode.