Totrinnsgodkjenning Thon Hotels

Totrinnsgodkjenning er et ekstra sikkerhetslag vi innfører for å sikre at du er den eneste som får tilgang til kontoen din, selv om andre kan passordet ditt.

Dersom noen ser at du skriver inn brukernavn og passord, kan den personen logge på med de samme opplysningene, og dermed få tilgang til dine personopplysninger, samt opplysninger om dine opphold hos oss. Ved at du i tillegg til brukernavn og passord benytter totrinnsgodkjenning, vil andre da ikke ha mulighet til å logge på.

Aktivere totrinnsgodkjenning

Steg 1: Installere godkjenningsapp

Før du aktiverer totrinnsgodkjenning må du laste ned og installere en godkjenningsapp på mobilen din. Vi anbefaler Google Authenticator, Authy eller Microsoft authenticator, men du kan selv velge hvilken du vil installere.

Steg 2: Aktivere totrinnsgodkjenning

  1. Du vil med jevne mellomrom få spørsmål om du vil aktivere totrinnsgodkjenning ved innlogging i appen eller på våre nettsider. Du kan også selv aktivere dette ved å gå til innstillinger under Min profil i appen eller på Min side på våre nettsider.
  2. Når du velger å aktivere totrinnsgodkjenning vil du bli bedt om å åpne autentiseringsappen du har installert. Du vil da få en kode som du skal lime inn i appen.
  3. Du har nå aktivert totrinnsgodkjenning, og du har også fått et sett med reservekoder. Disse er det viktig å ta vare på, slik at du kan logge inn med en av disse kodene dersom du mister mobilen din, eller ikke har tilgang til en godkjenningsapp. Det er derfor viktig å lagre disse kodene på et sikkert sted.

Bruke totrinnsgodkjenning

Når du skal logge inn i appen ellerpå nettsidene våre etter at totrinnsgodkjenning er aktivert, vil du bli bedt om å skrive inn koden fra godkjenningsappen din. Dersom du ikke har tilgang til en godkjenningsapp kan du logge inn med en av reservekodene dine.

Reservekoder

Det er viktig å ta vare på reservekodene du fikk da du aktiverte totrinnsgodkjenning. De kan brukes til å logge inn med, dersom du mister mobilen din, eller ikke har tilgang til en godkjenningsapp. Det er derfor viktig å lagre disse kodene på et sikkert sted. Dersom du får beskjed om at du har kun har noen få koder igjen er det viktig at du følger stegene for å opprette nye koder, slik at du aldri går tom.

Avtalekode

Dette gir deg tilgang til avtalepriser der det er tilgjengelig.

Vennligst tast inn firmanavn.
Vennligst tast inn avtalekode.