Snø Aktiv

SNØ er verdens råeste helårsarena for snøopplevelser og har et fullverdig tilbud for både alpin, langrenn, snowboard og freeski under samme tak

Nå kan ditt lag legge deres treningssamling til SNØ, og bo godt på Thon Hotels i umiddelbar nærhet.Bestill og sjekk inn på et av våre nærliggende hoteller, og ha kort vei til en god natts søvn etter en snøfylt aktivitetsdag. Uthvilt neste morgen venter en bugnende frokostbuffet på deg.

Bestill opphold til spesialpris

Thon Hotel Linne ligger sentralt i Oslo nord, med kort vei til Helsfyr og Økern. Fra hotellet tar det 12 minutter med T-bane til sentrum, og 10 minutter med bil til SNØ. 

Bestill opphold hos Thon Hotel Linne 

Thon Hotel Arena er et moderne konferansehotell med alle muligheter for små og store konferanser, møter og banketter. Hotellet ligger sentralt i Lillestrøm, vegg-i-vegg med NOVA Spektrum og i kort gangavstand til togstasjonen. Toget tar bare 12 minutter til Oslo sentrum og til Gardermoen. SN

Bestill opphold hos Thon Hotel Arena

SNØ tilbyr treningsfasiliteter i en av verdens mest unike helårsarenaer. Her finner dere et komplett tilbud for trening av teknikk på snø som kan kompletteres med treningssenteret vegg-i-vegg.

Rett utenfor døren er det både sykkel- og løpestier, og hotellet er bare en 10 minutters kjøretur unna.

Avtalekode

Dette gir deg tilgang til avtalepriser der det er tilgjengelig.

Vennligst tast inn firmanavn.
Vennligst tast inn avtalekode.