Smilende mann med skibriller

Sett snøglede på neste års konferanseagenda

SNØ er Norges første innendørs helårsarena for ski- og snøopplevelser. Det enorme bygget rommer 50 000 kvadratmeter med snøglede.

Dette kan dere se frem til

Utover tilgang på luftige møterom med topp moderne fasiliteter, har dere også et snødekket areal på hele 36.000 kvadratmeter for deres føtter.

Drømmeforhold i alpinbakken

På SNØ finner du nedfarter med utfordringer for alle nivåer, fra nybegynner til ekspert. Du kan velge mellom familie-, racing-, nybegynnerbakken eller blåparken og big jump.

Fakta om bakken

  • 500 meter lang
  • 90 meter på det bredeste
  • 80 høydemeter
  • 22 grader på det bratteste

Silkeføre i langrennsløypa

Med småkupert og variert terreng i langrennsløypa kan vi med sikkerhet si at det ikke blir en kjedelig meter. Løypa passer for både aktive og nybegynnere. Deler av den er på en mesanin hengende oppunder taket - en spektakulær opplevelse dere neppe har opplevd maken til!

Fakta om løypa

  • Inntil 1,5 km
  • 5 meter bred
  • Stilarter: klassisk og skøyting
  • Stigning: 31 høydemeter fast løype, 61 høydemeter totalt med utvidet løype
  • Beregnet kapasitet: 2-400 løpere i løypa om gangen

Hopp og svev i parken

På SNØ vil det finnes et eget parkområde som skal by på utfordringer og muligheter for alle ferdighetsnivå. Her kan dere boltre deg på ca. 300 meter med hopp og rails av ulik størrelse og vanskelighetsgrad. I den nedre delen av parken vil det også være en big jump.

Terrengparken vil med jevne mellomrom bygges om for å tilby variasjon. Parken skal være et samlingspunkt for alle som søker det lille ekstra adrenalinet.

En myk start i nybegynnerområdet

Dette er stedet for den som har lyst til å lære å stå alpint eller snowboard, eller bare ha det gøy.

Nybegynnerområdet ligger helt nederst i alpinbakken, og har en slak helling slik at du kan øve på grunnleggende ferdigheter.

Det bugnende mattilbudet

Veien er kort fra en sulten til fornøyd mage på SNØ. Med både kafé og restauranter har du en rekke muligheter for å fylle opp energilagrene.

Her finner du alt fra en enkel snack til en hyggelig middag i 2. og 3. etasje. Som konferansegjest har man også mange valgmuligheter på kurs- og konferansemenyen.

Slipp å transportere utstyr

Gladnyheter for dem som ikke har eller vil transportere utstyr! Det vil nemlig være skiutleie på SNØ, og denne drives av Sport 1. Her kan du leie alt du trenger for alpint, langrenn og snowboard, inkludert vinterklær. Du finner utstyrsutleien i 1. etasje ved inngangen til SNØkald.

Snø på deres premisser

På SNØ har dere umiddelbar nærhet til et velfortjent og aktivitetsfylt avbrekk fra et ellers stillesittende møte. Hva med en tur i alpinbakken eller en runde i langrennsløypa? Her er det bare å spenne på seg skiene og suse av gårde - uansett årstid.

Bruk firmaavtale

Dette gir deg tilgang til avtalepriser der det er tilgjengelig.

Vennligst tast inn firmanavn.
Vennligst tast inn avtalenummer.