Fasaden på Thon Hotel Sandven sett fra vannet med fjellene i bakgrunnen

Se Norge på sitt vakreste – jobb i Norheimsund

Bare en times kjøretur fra Bergen, ligger idylliske Norheimsund i Hardanger. Her finner du et yrende liv om sommeren, med gjestehavn, strandpromenaden og en rekke steder å spise og drikke.

Langs havnen ligger ærverdige Thon Hotel Sandven, som har huset turister siden 1857. Hotellet har 104 rom, samt møte- og selskapslokaler for opptil 220 personer. I denne artikkelen presenterer vi flere gode grunner til hvorfor du bør søke jobb akkurat her.

Isbrevandring over Folgefonna

Sør for Norheimsund finner du Folgefonna, Norges tredje største isbre på fastlandet. Å gå over Folgefonna er en opplevelse for store og små, og det finnes en rekke turoperatører i området som sørger for at dere kommer trygt frem. Det er også mulig å stå på ski på Folgefonna om sommeren – i shorts! Skisenteret Fonna er et av Europas fremste sommerskisentre, med skiheis og alpinløyper for hele familien.

En skikjører hopper høyt i sommerskisenteret Fonna

Fjelltur til Trolltunga

Lenger inn i Sørfjorden venter berømte Trolltunga. Fjellutspringet «henger» 700 meter over Ringedalsvatnet i Skjeggedal, og byr på en av Hardangers mest spektakulære utsikter. Den krevende fotturen tar cirka 5-6 timer én vei, og er på 23 kilometer totalt. Rikelig med mat og drikke, riktig turtøy og førstehjelpsutstyr er derfor et must. Mange begynner turen fra Skjeggedal, via Mågelitopp, men Fjord Tours tilbyr også guidet tur langs Via Ferrata. Trolltunga kan bare nås når snøen har smeltet, vanligvis i midten av juni til midten av september. Unngå å gå til Trolltunga når det er sterk vind eller mye nedbør.

En person står ytterst på Trolltunga i strålende sol

Fossefall og søte fristelser i Eidfjord

Vøringsfossen er en av Hardangers største attraksjoner, med et fall på hele 182 meter. For å komme til Vøringsfossen, kjører du gjennom Måbødalen, også kjent som Norges svar på Grand Canyon. Den skrekkinngytende gangbrua over fossen gjør opplevelsen komplett. Eidfjord sentrum er også vel verdt et besøk, spesielt for deg med sans for søte fristelser. Fjåk er en liten sjokoladefabrikk, som lager alt fra bunnen av, til og med sine egne kakaobønner. Sjekk også ut Dolcevidda for ekte italiensk is med en norsk tvist. Hvis du er ute etter en bedre middag, bør du ta turen til den hyggelige restauranten Sjel & Gane, som holder til i et 300-år gammelt øltapperi. Det går hurtigbåt fra Norheimsund til Eidfjord hver morgen kl. 09.00 i sesongen: 03.06 – 28.08.2022. Retur på ettermiddagen.

Sidersmaking langs Hardangerfjorden

Hardanger er eplenes hjemby, og den norske siderens arnested. «Sider fra Hardanger» er en beskyttet geografisk betegnelse, akkurat som «Champagne» i Frankrike, og Hardanger feirer sideren sin ved flere anledninger gjennom året. Hardanger Internasjonale Siderfest foregår om våren, mens siderfestivalen i Øystese går av stabelen i oktober. Det finnes en rekke siderprodusenter over hele Hardanger, og flere tilbyr guidede turer året rundt. Sjekk for eksempel ut De Historiske eller Taste Hardanger. 

Stille vann mellom fjellene ved Hardangerfjorden

Jobb i verdens vakreste omgivelser

Vi har nå behov for flere servitører, kokker og en assisterende kjøkkensjef. Du vil jobbe med konferanser, selskaper, hotellfrokost, lunsj, à la carte og middag. Hotellet er nyoppusset og har nytt kjøkken. Det er godt arbeidsmiljø, og vi skal ta deg godt imot om du blir en av våre nye medarbeidere. Vi kan være behjelpelig med å skaffe bolig, om du har behov for det. Det er treningssenter like ved hotellet og som du har lest over: Du får et hav av tur- og aktiviseringsmuligheter i umiddelbar nærhet.

Bruk firmaavtale

Dette gir deg tilgang til avtalepriser der det er tilgjengelig.

Vennligst tast inn firmanavn.
Vennligst tast inn avtalenummer.