God frokost. God dag.

Kortreist mat, gode smaker, en avslappet atmosfære og råvarer av høy kvalitet: Få en god start på dagen hos Thon Hotels.

En god start setter tonen i enhver setting. Vi er overbevist om at en god frokost er med på å skape en god dag – og nettopp derfor strekker vi oss litt ekstra for å skape den opplevelsen du fortjener.

– Vi ser på det som vår oppgave å gi gjestene våre en god start på dagen. Og da er en god frokost en selvfølge, sier food and beverage direktør i Thon Hotels, Johan Love Laursen. 

– Hos oss skal du føle deg velkommen, og være sikker på at du får alt det som hører med til en god frokost.

Fokus på kortreist mat

Thon Hotels har som mål å være best på frokost. I takt med Olav Thons bærekraftsmål skal minst 70 prosent av produktene du finner på Thons frokostbord være kortreiste innen 2030. 

– Vi ønsker å bruke norske bønder og fremheve norske matskatter. Det produseres så utrolig mye bra rundt om i landet, av folk som brenner for kvalitet, sier Laursen. 

– I tillegg smaker det jo enda bedre! 

At flere lokale spesialiteter er på vei inn på Thons frokostbuffeer betyr også at du vil få ulike matopplevelser etter hvor du befinner deg i landet. Varierte produkter – men alltid like godt og lokalt. 

Les mer om 5 hoteller det er verdt turen til for frokosten alene.

God frokost over hele landet

Det er heldigvis ikke bare vi synes god frokost er viktig. 

Hvert år kårer Twinings Best Breakfast landets beste frokoster, kjent som det uoffisielle Norgesmesterskapet i hotellfrokost. Her vurderes hotellene ut fra en rekke kriterier, som kvaliteten på produktene, utvalg, presentasjon, informasjon til gjestene, service, atmosfære, renhold og ryddighet. 

Det kåres først en vinner i hvert distrikt, basert på den gamle fylkesinndelingen, som alle blir kvalifisert til finalen i Norges beste hotellfrokost. Hele seks av våre hoteller stakk av med seieren i sine distrikter:

  • Thon Hotel Oslofjord (Akershus)
  • Hotel Bristol (Oslo)
  • Thon Hotel Rosenkrantz (Oslo)
  • Thon Hotel Harstad (Nordland)
  • Thon Hotel Rosenkrantz (Bergen)
  • Thon Hotel Kirkenes (Nordland)
  • Thon Hotel Lofoten (Nordland)

Sistnevnte gikk helt til topps i finalen og kan smykke seg med tittelen Norges beste frokost 2023.

Juryen sa følgende om frokosten til Thon Hotel Lofoten:

"Med elegante lokaler og nydelig utsikt tilbyr de en enestående frokostopplevelse for sine gjester. Servicen er upåklagelig, atmosfæren er fantastisk, matkvaliteten er førsteklasses, og med matlaging midt i frokostsalen og nydelig pianomusikk, kan gjestene føle seg som konger og nyte Norges beste frokostopplevelse."

Hos Thon Hotels er du garantert en god start på dagen – uansett hvor i landet du befinner deg. 

God frokost. God dag. 

Les mer om 5 stjerner på frokostbuffeen til Hotel Bristol 

Avtalekode

Dette gir deg tilgang til avtalepriser der det er tilgjengelig.

Vennligst tast inn firmanavn.
Vennligst tast inn avtalekode.