Flere Thon-hoteller stakk av med frokostpris

Seks Thon-hoteller vant distriktspriser og kvalifiserte seg dermed til finalen i Twinings Best Breakfast.

Flott frokost med pannekaker, croissants, frukt, rykende varm kaffe og yoghurt.

Twinings Best Breakfast er en hotellfrokostkåring som blir arrangert hvert år, også kjent som det uoffisielle Norgesmesterskapet i hotellfrokost.

Det kåres en vinner i hvert distrikt, basert på den gamle fylkesinndelingen (19 distrikter) og alle disse er kvalifisert til Norges beste hotellfrokost i oktober.

Frokostene vurderes ut fra disse kriteriene: kvaliteten på produktene, utvalg, presentasjon, informasjon til gjestene, service, atmosfære, renhold og ryddighet.

Seks Thon-vinnere

Hele seks av våre hoteller vant i sine distrikter:

  • Akershus: Thon Hotel Oslofjord
  • Aust-Agder: Thon Hotel Arendal
  • Finnmark: Thon Hotel Alta
  • Hedmark: Thon Partner Elgstua
  • Nordland: Thon Hotel Lofoten
  • Oslo: Thon Hotel Rosenkrantz

Kjærlighet, planlegging og detaljer fra Alta

Svetlana Stock er hotelldirektør hos Thon Hotel Alta, som er veldig fornøyd med å komme på førsteplass i Finnmark:

- Vanvittig stas, det er veldig stort, men også velfortjent! Jeg tror vi stakk av med seieren fordi det er lagt så mye kjærlighet, planlegging og jobbing med detaljer til hver eneste ting. Det som var utslagsgivende var nok at ingenting i frokosten vår er overlatt til tilfeldigheter. Dette er laget av folk som elsker jobben sin og det er lagt veldig mye kjærlighet i det, forteller Svetlana Stock, mens hun farter rundt på hotellet og påpeker at det er hektisk nå midt på sommeren.

Bilde av Svetlana Stock, hotelldirektør, som sitter i en grønn sofa.
Svetlana Stock, hotelldirektør hos Thon Hotel Alta, er storfornøyd med prisen.

Vunnet syv år på rad

Thon Partner Elgstua i Elverum ble en del av Thon Hotels i mars, sammen med Thon Partner Hotel Central, som også ligger i Elverum. Gjengen på Elgstua er storfornøyd med Twiningsprisen.

- Vi føler selvfølgelig på glede og stolthet, og kanskje en smule lettelse. Vi har fått en del ros og blitt premiert for frokosten vår, så det er fint å se at vi klarer å holde kvaliteten oppe, forteller Hanne Tømte, administrerende direktør for Elgstua AS.

Niklas Lindström, driftsdirektør, skyter inn: Vi har vunnet Twinings distriktpris for Hedmark syv år på rad! Det handler først og fremst om servicen og eierskapet til frokosten blant alle våre ansatte. Gjestene våre opplever et imøtekommende, profesjonelt, og uhøytidelig atmosfære. Vårt fantastiske frokost-team server gjestene, skjenker kaffe, snakker med dem og får dem å føle seg sett og ivaretatt. Vi prøver å forbedre oss hele tiden, og gjestene finner alltid noe nytt, lokalt og hjemmeprodusert på frokosten.   

Service, presentasjon og utvalg

Stig André Nilsen, hotelldirektør hos Thon Hotel Arendal, forteller at han nok en gang er stolt over å vinne Twinings distriktpris i Aust-Agder. Dette er fjerde gang på rad de vinner denne distriktsprisen (2017, 2018, 2019 og i år).

- Veldig moro, og all honnør til våre kokker og servitører! Det ser ut til at vi nok en gang har lykkes med servicen, presentasjonen og utvalget av våre produkter med innslag av lokal og økologisk mat. At frokosten serveres i toppetasjen med fantastisk utsikt er nok heller ikke feil, sier Nilsen.

Utsikten fra frokostterrassen hos Thon Hotel Arendal.
Utsikten fra frokostterrassen hos Thon Hotel Arendal.

Avtalekode

Dette gir deg tilgang til avtalepriser der det er tilgjengelig.

Vennligst tast inn firmanavn.
Vennligst tast inn avtalekode.