Store muligheter i Lillestrøm

Skal du samle mange mennesker fra ulike hold, er det få steder som har så praktisk beliggenhet som Thon Hotel Arena. Hotellet kan i tillegg skilte med mange års erfaring med arrangementer, genuint engasjerte ansatte og hjemmebakte scones som gjestene husker i årevis.

– Det ser kanskje nytt ut her, men faktum er at vi holdt på i tjue år, sier Erik Hansen entusiastisk. 

Han er kongressjef på Thon Hotel Arena – et stort konferansehotell i Lillestrøm, som helt siden åpningen i 2002 har håndtert arrangementer av ulike størrelser og slag. Siden den gang har hotellet gått gjennom en renovering, noe som har gjort et flott bygg enda litt flottere. Ifølge kongressjefen ble det nemlig tatt usedvanlig gode designvalg da hotellet ble bygget. 

– Det er stort og luftig her, samtidig som den smidige planløsningen gjør at du har alt i umiddelbar nærhet, forklarer Hansen.

Gjester fra hele verden

Thon Hotel Arena er blant de største hotellene i Thon-kjeden. Her finnes 355 hotellrom, små og store møterom og konferansesaler med plass til opptil tusen mennesker. Beliggenheten på Lillestrøm – som bare er en kort togtur fra Oslo Lufthavn i den ene retningen, og en like kort togtur til Oslo sentrum i den andre – sørger for at hotellet er et knutepunkt for både nasjonale og internasjonale arrangementer. 

– Beliggenheten er definitivt en av grunnene til at vi er så ettertraktet, konstaterer Erik Hansen. 

– Det at det bare tar 12 minutter med toget fra Gardermoen eller Oslo S og så bare noen få minutters gange fra stasjonen til hotellet, gjør det enkelt å forflytte mange mennesker på en en bærekraftig og god måte. 

Og mange mennesker har forflyttet seg hit opp gjennom. Det har ført til at de ansatte her har blitt eminente arrangører som tar et hvert event på strak arm – enten det er snakk om et heldagsmøte for en liten gruppe fra kommunen eller en stor internasjonal konferanse som går over flere dager. For dette er, som kongressjefen sier, «et hus som kan romme det meste.»

I 2019 ble Thon Hotel Arena valgt som destinasjon da en NATO-leverandør skulle arrangere en stor konferanse med internasjonal deltakelse, mange krav og høye forventninger. Det oppdraget gjennomførte hotellet med såpass bravur at de i etterkant fikk en medalje av generalsekretæren i selskapet. Og senest i juni 2022 ble Eccomas, en stor anerkjent konferanse med matematikere fra hele verden, avholdt her.

– Det er veldig gøy å se at vi leverer på så store tilstelninger, sier Hansen, som mener at nøkkelen til et vellykket arrangement ligger i at man har en grundig og god prosess i forkant. 

Det er ikke vanskelig å forstå at det krever gode forberedelser når man skal håndtere 1400 lunsjgjester på én gang. 

– Den logistikkbiten er noe av det vi er blitt aller best på.

Maten det går gjetord om

I tillegg til lur beliggenhet og profesjonalitet til fingerspissene, kan Thon Hotel Arena friste med behagelige hotellrom i friske farger, treningsrom og en velværeavdeling med et lite basseng, boblebad og badstue. 

Men blant mange trekkplastre er maten kanskje det aller største. 

– Vi har en fantastisk frokost og en veldig populær lunsjbuffé. Og så har vi noen hjemmebakte scones som vi serverer med syltetøy og rømme på pausematbufféen, og de går det gjetord om. Det var nylig noen innom her på en visning som raskt spurte: «Har dere fortsatt scones?», ler kongressjefen, og forsikrer om at de ikke har noen planer om å slutte å bake med det første. 

– Du kan ha et så innholdsrikt og spennende program du bare vil, men hvis maten er dårlig, så er det gjerne det folk husker. Derfor er vi veldig opptatt av å alltid levere på det her hos oss. 

3 gode grunner til å arrangere kurs og konferanse på Thon Hotel Arena:

  • Den praktiske beliggenheten. 
  • Den høye kvaliteten på mat og drikke. 
  • Hotellets lange erfaring med små og store arrangementer. Her kan du stole på at de ansatte er til stede, bryr seg og stiller opp.

Relevant innhold

Avtalekode

Dette gir deg tilgang til avtalepriser der det er tilgjengelig.

Vennligst tast inn firmanavn.
Vennligst tast inn avtalekode.