Thon Partner Hotel Sorø – landlig luksus nær København

Naturskjønne omgivelser, staselige lokaler og kulinariske nytelser gjør dette til det perfekte stedet for å feire dåp, konfirmasjon, bryllup, fødselsdager og andre store anledninger.

Thon Partner Hotel Sorø er et populært konferansehotell, med 13 konferanserom og plass til 220 mennesker. 

Med ballsal, bankettfasiliteter og et vertskap som brenner for å gi gjestene en god opplevelse, er hotellet i tillegg et yndet sted for brylluper, konfirmasjoner, bursdager – og andre store og små feiringer. 

– Vi arrangerer ofte selskaper og teambuilding i forbindelse med konferanser, men det er selvsagt også mulig å bare hygge seg ute i det grønne, sier hotellsjef Louise Lynggård Petersen.  

Fredfullt og sentrumsnært 

Det første du legger merke til når du ankommer Thon Partner Hotel Sorø, er det enorme stråtaket – Danmarks største i sitt slag – som strekker seg over de vakre bygningene.  

Denne symbiosen mellom fredfull natur og menneskeskapt kultur preger de idylliske omgivelsene to kilometer unna Sorø, som ligger en times biltur vest for København.

– Har du tilgang på bil, anbefaler jeg varmt å kombinere et opphold hos oss med en reise til København. Ikke minst hvis du kommer fra Jylland eller Fyn, sier hotellsjef Louise Lynggård Petersen.

Skog, sjøer og turstier      

I området rundt hotellet ligger det flere sjøer med et rikt fugleliv, og du finner en rekke fine turstier gjennom skogen. Her slipper du unna hverdagens kjas og mas, og du kan selv velge om du vil kaste deg ut fra en av badebryggene eller ta inn naturen uten å bli våt.

– Sorøsjøen kan oppleves fra båten Lille Claus, som også kan leies til selskaper. Ellers har vi kanoer og sykler som egner seg godt for å utforske området, sier Louise Lynggård Petersen. 

I tillegg er det verdt å avlegge en visitt innom Sorø sentrum. Kunstinteresserte gjør lurt å ta turen innom Sorø Kunstmuseum, Kunstnergaarden og Museum Vestsjælland, som alle byr på et mangfold av kunst og utstillinger. 

– Sorø er en flott by med mange kulturelle aktiviteter. Vi har blant annet Danmarks eldste skole, Sorø Akademi, som helt klart er verdt et besøk. 

Kulinariske nytelser   

Etter en lang dag med opplevelser er det deilig å finne roen med deilig mat og noe godt i glasset. På Thon Partner Hotel Sorø er det nettopp det du finner på Restaurant Solaris – oppkalt etter druetypen på vinrankene du har utsikt til under måltidet.

Her tilberedes ferske, sesongbaserte og økologiske råvarer av kokker som elsker jobben sin. Legg til et av regionens mest spennende vinkart, og du har en kulinarisk opplevelse som setter prikken over i-en for enhver festlig anledning. 

Avtalekode

Dette gir deg tilgang til avtalepriser der det er tilgjengelig.

Vennligst tast inn firmanavn.
Vennligst tast inn avtalekode.