Kurs og konferanse med en kulturell touch

Flotte konferanselokaler – midt i hjertet av Oslo. På Thon Hotel Opera er det duket for den perfekte kombinasjonen av «business and pleasure».

– Dette er et av de beste konferansehotellene i Oslo, erklærer Samba Sanneh.

Han er assisterende kurs- og konferansesjef ved Thon Hotel Opera – midt i smørøyet av hovedstaden. 

Her får du konferanselokaler med det nyeste tekniske utstyret i høykulturelle omgivelser. Ikke bare ligger Operaen rett utenfor inngangsdøra, et steinkast unna finner du også Munchmuseet og nye Deichmanske hovedbibliotek.

Enklere tilkomst med offentlig transport kan det knapt bli: Togstasjonen Oslo S og flytogterminalen ligger bare 25 meter unna, og det er kun 150 meter til flybussen.

Uten forstyrrelser

Thon Hotel Opera er et av Thons 12 konferansehotell i Oslo, og det med aller flest hotellrom, i alt 480. Hotellet har også 18 møterom der det største har plass til 220 personer.

– Vi har alt fra dagskurs med lunsj og pausesnacks, til konferanser med middag og overnatting, utdyper konferansesjefen.

Siden hotellet ligger vis-à-vis Operaen, har alle rom naturlig nok fått navn etter operaer og operapersonligheter.

Sidebygget, der konferanselokalene befinner seg, heter Paviljongen. I disse skjermede omgivelser får dere ro og mulighet til å fordype dere, uten distraksjoner fra andre gjester.

Rikholdig buffé og pausesnacks

Som konferansegjest har du tilgang på vrimleområder, garderobe og en stor luftig terrasse. Her blir det servert en rikholdig fellesbuffé for alle kurs- og konferansegjester. Hotellet tilbyr både frokost-, og tidlig og sen lunsjbuffé.

Sanneh fremhever også pausesnacksen, som er spesielt populær.

– Pausesnacksen består av frukt, nøtteblanding og bakst. Om morgenen er det enten vafler eller pannekaker, og du kan velge mellom mango eller jordbær og banan-smoothie, sier Sanneh.

For overnattingsgjester er det fullt mulig å benytte seg av det treningsrommet, samt restaurant og bar.

– I tredje etasje har vi restauranten Scala i flotte lokaler med god mat. Du kan også spise og drikke godt i Eufemia bar som er skikkelig stemningsfull på kvelden. Det kan jeg absolutt anbefale.

Fargerik operasus

Konferanseområdet Paviljongen består av til sammen fire konferanselokaler, der det kan arrangeres kurs og konferanser parallelt. I tillegg er det en rekke grupperom som kan benyttes etter behov.

De største salene kan gjøres om til både kino-, klasserom-, og middagsoppsett, slik at dere kan benytte dere av lokalet hele dagen og på ulike måter.

Det største lokalet er oppkalt etter Norges operadiva Kirsten Flagstad. I Flagstadsalen er det plass til 220 personer som kinooppsett, og rundt 175 som klasserom. 

I La Bohème, oppkalt etter en av verdens mest elskede operaer av Puccini, er det plass til 64 personer som klasserom, og opp mot 100 ved kinooppsett. Det samme er det i møtelokalene La traviata, etter en opera av Verdi.

I konferanselokalet Rigoletto, oppkalt etter en annen av Verdis operaer, er det plass til 54 personer i klasseromsoppsett. Har dere kun behov for et lite lokale, er det plass til 12 personer rundt bordet i møterommet Romeo.

– Jeg må også fremheve at det er veldig fargerikt her, og virkelig noe helt utenom det vanlige. Hvert rom er unikt. I La traviata er det for eksempel tapet med elefanter på veggene, avslutter Samba Sanneh.

Relatert innhold

Avtalekode

Dette gir deg tilgang til avtalepriser der det er tilgjengelig.

Vennligst tast inn firmanavn.
Vennligst tast inn avtalekode.