To gjester på Thon Hotels i røde stoler

Her får du poeng som kan brukes på gratis opplevelser og shopping

Vet du hvordan du kan få mest ut av medlemsfordelene dine? Her får du tips til hvordan THON+ kan gi deg fordeler som hele familien får glede av.

Mens du sover, samler du nemlig verdifulle bonuspoeng gjennom medlemsprogrammet THON+ som kan brukes på 80 forskjellige kjøpesentre, gratis overnattinger til noen du er glad i og spennende THON+ opplevelser.

– Jeg har faktisk vært ute og kjøpt meg en veske fra Tiger i dag, og en julegave til datteren min, for bonuspoengene mine, sier hotellgjest Liv Berg-Hanssen, når vi treffer henne på Thon Hotel Opera i Oslo.

1. Gavekort på shopping

Thon Hotels har en unik avtale med dittgavekort.no. Det gjør at du kan ta ut poengene som gavekort, og handle i mer enn 4000 butikker på cirka 80 kjøpesentre og over 80 hoteller. Her inngår blant annet alle AMFI-sentrene, og shopping-mekkaer som Sandvika- og Strømmen Storsenter, i tillegg til Thon Hotels.

– Den største og mest unike fordelen ved å være medlem i THON+ er muligheten du har til å ta ut poengene som gavekort, og kjøpe et fint smykke til kona, eller en julegave til noen du er glad i - sier Marius Lilleng, gjesteansvarlig hos Thon Hotel Opera.

Gavekortet er ikke personlig, og kan gis bort som julegave til både barn og svigermor. Direktør på Thon Hotel Orion i Bergen, Dag Djupesland, forteller at mange av gjestene hans fortsatt blir overrasket når de får høre om gavekortordningen.

– Nå kan du glede de hjemme med et gavekort fra dittgavekort.no, en gave som garantert faller i smak uansett alder, interesser eller kjønn.

Poengene kan også tas ut som ulike aktiviteter, som en billett til Bjørneparken, eller en weekend på Skeikampen, hvis du vil ta med deg familien på en helgetur.

Klikk her for å se alle shoppingmulighetene

2. Gratis hotellopphold for venner og familie

I tillegg til gavekort kan poengene brukes på gratis overnattinger, både til deg selv og noen du er glad i.

Liv Berg-Hanssen pendler ofte mellom Trondheim og Oslo, på grunn av jobb. I løpet av de siste årene har det blitt mange netter på Thon Hotel Opera, og hun innrømmer at det kan tære litt på samvittigheten å stadig reise fra familien.

– Når du forsaker familie og venner, synes jeg det er hyggelig å kunne bruke bonuspoengene mine på å gi noe tilbake, og ta dem med på en gratis reise. Det hender også barna eller barnebarna mine får gratis overnattinger hvis de skal på en konsert i Oslo.

Bestill overnattinger her

3. Afternoon Tea eller tur til Prekestolen

Det er gratis å melde seg inn i THON+ og poengene samler seg selv hver gang du bor på et av våre mange hoteller. Når du oppgraderes til et nytt medlemsnivå, etter ti og 30 netter, spanderer hotellkjeden en gratis lokal opplevelse på deg.

– Den lokale opplevelsen skal helst være unik for stedet, og du kan velge blant ulike aktiviteter. Hos oss er det veldig populært med småretter på Eufemia bar, forteller Lilleng.

Kaker og søte fristelser med friske bær  i Vinterhaven på Hotel Bristol

Nordisk mat og ølsmaking, spa, treretters middag på Brasserie Paleo eller en romantisk ettermiddag med Afternoon Tea på Bristol er blant tilbudene i Oslo.

I Bergen kan du nyte et bedre måltid på byens eldste fiskerestaurant, Enhjørningen, mens Trondheim lokker med middag på To rom og kjøkken.

Har du lyst på en mer aktiv opplevelse, kan en guidet tur til Torghatten, nordlyssafari i Nord-Norge, båttur til Prekestolen, golfsimulator i Bodø eller vindtunnel i Lillestrøm være et alternativ.

Se noen av de lokale opplevelsene du kan velge mellom her

4. Oppgradering av rom

Vil du unne deg litt ekstra luksus, enten det er hverdag eller helg, kan du også bruke bonuspoengene dine på å oppgradere til superior- eller businessrom. Som BLACK- eller PLATINUM-medlem av THON+ hender det også at du kan få oppgradering helt kostnadsfritt, dersom hotellet har ledig kapasitet.

En av dem som pleier å benytte seg av muligheten til å oppgradere rom er stamgjest på Thon Hotel Opera, Øivind Bjurbeck. Han jobber i Nortura, og pendler jevnlig mellom hjembyen Hamar og hovedstaden.

– Jeg har bodd her mye de siste to årene, og pleier å benytte bonuspoengene jeg samler opp på gratis overnattinger sammen med kjæresten. I helgene hender det vi bruker poengene på å oppgradere til et litt større rom. Det er koselig, synes jeg, sier Øivind Bjurbeck, stamgjest på Thon Hotel Opera.

Bjurbeck forteller at han har mye familie i Oslo, og det derfor blir mange netter på hotell, også i helgene.

– Jeg har nettopp blitt bestefar, så det blir mange turer hit fremover, smiler han.

Thon Hotel Orion i Bergen er designet av interiørarkitekt Trond Ramsøskar og designansvarlig i Olav Thon Gruppen, Sissel Berdal Haga Thon. I øverste etasje, med utsikt over innseilingen i Bergen havn, ligger det to fantastiske suiter. Direktør Dag Djupesland forteller at han gleder seg til å tilby luksusrommene til noen av sine trofaste gjester.

– Her har vi ikke gått på kompromiss med noe. Interiøret er eksklusivt, og du er omringet av vakre farger og flott utsikt.

5. Gjør ekstra stas på stamgjestene

Noen av Thon Hotels mest trofaste gjester forteller om en service de ikke har fått noe annet sted, der de garanteres rom i travle perioder og alltid blir gjenkjent av hotellpersonalet.

– Vi forsøker å gi det lille ekstra i hverdagen til dem som reiser mest. Våre stamgjester har tilgang på en egen mailservice som garanterer hurtig svar, og inviteres til sosiale gjestekvelder flere ganger i året, forteller Lilleng.

– De tar godt vare på deg her. Jeg har hatt mange fine opplevelser, med teater, besøk på Latter, akevittsmaking og middager. Gjestekveldene gir oss mulighet til å bli kjent med folk fra andre organisasjoner som også reiser mye, og det er veldig trivelig, sier Berg-Hanssen.

6. Flere fordeler på reisen

Poengene du får av å sove på et Thon-hotell kan også tas ut som SAS EuroBonus-poeng. Disse poengene kan brukes til gratis flybilletter, oppgradering av plass, tilgang på lounge eller handling ombord på flyet.

Én overnatting gir 500 SAS Eurobonus-poeng.

Som medlem av THON+ får du alltid medlemsrabatt ved tilgjengelig kapasitet når du bestiller overnattinger på websiden eller via app. Du får også inntil 20 prosent avslag ved utvalgte barer og restauranter i Oslo, avhengig av ditt medlemsnivå.

Når du sjekker inn, får du også tilbud om en gratis avis og en vannflaske.

Relatert innhold

Avtalekode

Dette gir deg tilgang til avtalepriser der det er tilgjengelig.

Vennligst tast inn firmanavn.
Vennligst tast inn avtalenummer.