Hotell i Trondheim

Trondheim ligger midt mellom nord og sør i Norge, og er en livlig universitetsby. Her kan du beundre Nidarosdomens arkitektur, nyte den livlige atmosfæren på Solsiden og traske i rolige omgivelser på Bakklandet. Våre hoteller ligger midt i sentrum og herfra har du enkel tilgang til alt Trondheim har å by på.

Bildekarusell
Utsikt over Trondheim fra Kristiansten festning. Midtbyen til høyre og Øya til venstre. Imidten er Nidelva, Elgseter bro og Nidarosdomen. Grønt gress, hestehov og kanon fra Kristiansten festning i forgrunnen. Rosa og grå skyer i horisonten.
Nidarosdomen sett fra lufta. I bakgrunnen ses Tyholttornet.
Gamle Bybro i Trondheim. Asfaltert gangbro med to røde portaler i hver ende av broa. Rødt rekkverk på hver side. I bakgrunnen ses Bakklandet.
Ravnkloa og Munkegata i Trondheim, i bakgrunnen ses Nidarosdomen.
Solsiden i Trondheim med restauranter langs elva.
Fargerike hus langs vannet foran byen Trondheim.
Nidelva og Øvre Bakklandet i Trondheim. I bakgrunnen ses hovedbygget til NTNU Gløshaugen. Blå himmel med hvite skyer.

Vis hoteller i liste

God frokost. God dag.

Kortreist mat, råvarer av høy kvalitet, gode smaker og en avslappet atmosfære. Få en god start på dagen hos Thon Hotels.

Vis hoteller i kart

Lavpriskalender

Gamle Bybro

Gamle Bybro eller Bybroa i Trondheim er en gangbro som strekker seg over Nidelva, fra Midtbyen til Bakklandet.

Se og gjøre i Trondheim

Bildekarusell
To personer sykler nedover Bakklandet i Trondheim.
Nidarosdomen sett fra froskeperspektiv.
Rød bygning med hvitt tak.
Bakklandet

Solsiden

Fra Midtbyen kan du spasere over Verftsbrua, også kjent Blomsterbrua, til Solsiden. Her finner du både restauranter, kaffebarer, kjøpesenter og kulturhus.

Våre hotell Trondheim

I Trondheim kan du oppleve historie, kultur, natur og mat i skjønn forening. Besøk museer, kulturhus og severdigheter som passer både for barn og voksne. Nyt middagen med utsikt over byen fra Tyholttårnet, eller ta en båttur til historiske Munkholmen på Trondheimsfjorden. Uansett hva du liker å gjøre, finner du noe for enhver smak i Trondheim.

Når du trenger en pause fra bylivet, kan du slappe av på et av våre to familievennlige hoteller i Trondheim sentrum. Hos oss får du komfortable rom, og en variert frokostbuffé, som tar hensyn til dine allergier. Her finner du alt du kan tenke deg på et frokostbord. Bestill ditt opphold i dag, og gled deg til en uforglemmelig ferie i Trondheim.

Våre hotell i Trondheim sentrum

Både Thon Hotel Trondheim og Thon Hotel Nidaros ligger sentralt i Trondheim og har vår smakfulle frokostbuffé inkludert i prisen. Begge våre hoteller er tilgjengelige for rullestolbrukere og begge er barnevennlige hotell med familierom. Bestill ditt opphold i dag, og gled deg til en uforglemmelig ferie i Trondheim.

Thon Hotel Trondheim

Thon Hotel Trondheim ligger kun 50 meter fra Torvet med Olav Tryggvason-statuen og kjøpesenteret Trondheim Torg. Det er kort vei fra hotellet til kulturtilbud, museer, kino og Nidarosdomen. 

Parkering og kollektivtransport

Hotellet har inngang direkte fra Torvet parkeringshus, og buss og trikk (Gråkallbanen) er lett tilgjengelig.

Thon Hotel Nidaros

Thon Hotell Nidaros ligger i gangavstand til Trondheim sentralstasjon, Brattøra med museum og badeland. Bydelen Solsiden med kjøpesenter, kulturhus og restauranter ligger like ved. Hotellet server både frokost og kveldsmat, har egen bar, treningsrom og parkering i nærheten.

Treningsrom

Ikke gi slipp på treningsrutinen selv om du er på ferie. I treningsrommet hos Thon Hotel Nidaros finner du alt du trenger for å holde formen.

Du har tilgang til treningsrommet under hele oppholdet, uten ekstra kostnad. Her finner du ulike treningsapparater for styrketrening, romaskin, tredemølle og mye mer.

Inspirasjon til ting å se og gjøre i Trondheim

Avtalekode

Dette gir deg tilgang til avtalepriser der det er tilgjengelig.

Vennligst tast inn firmanavn.
Vennligst tast inn avtalekode.