Velkommen til vårt nye hotell i Oslo

Thon Hotel Storo åpnet i september 2018, og er dermed vårt nyeste hotell i Oslo. Vi gleder oss til å ta i mot deg som gjest!

Rom med seng og sittegruppe på Thon Hotel Storo
Sittegruppe i rom på Thon Hotel Storo
Skrivebord og kaffemaskin i rom på Thon Hotel Storo
Resepsjonen på Thon Hotel Storo
Resepsjonen på Thon Hotel Storo
Resepsjonen på Thon Hotel Storo
Resepsjonen på Thon Hotel Storo
Skoleoppsett i møtesal Store O - Thon Hotel Storo
Eksempel på klasseromoppsett
Restaurant på Thon Hotel Storo
Restaurant på Thon Hotel Storo
Korridor i konferanseområde på Thon Hotel Storo
Konferanserom på Thon Hotel Storo

Det første som møter øyet på Thon Hotel Storo er en stor, innbydende resepsjon med en tilhørende lys lobby. Dette blir et naturlig møtepunkt i hotellet, hvor man også kan roe ned med en kopp kaffe og avis i et inspirerende interiør.

I samme etasje som resepsjonen, ligger det 1732 kvadratmeter store konferansesenteret. Med alt på samme plan er det lagt stor vekt på fleksible løsninger. Disse kan tilpasses små, mellomstore og store bedrifter. Her er alt av teknisk utstyr topp moderne, og fasilitetene egner seg for alt fra mindre frokostmøter til store banketter.

Fantastiske matopplevelser

Første etasje prydes også av hotellets brasserie og bar. Hver morgen kan du glede deg til en bugnende frokost i særklasse, og nyte en god morgenstund i restaurantens lune atmosfære. På buffeten finner du hjemmelaget mat, lokale spesialiteter og et bredt utvalg av sunne alternativer og søte fristelser. I den åpne kjøkkenløsningen lager kokkene omeletter, mens servitørene serverer kaffe etter ønske.

Middag serveres også i braseriet. Her kan du velge mellom franske klassikere, hamburgere og pasta, og menyen er tilpasset for de med både god og dårlig tid. Med Oslos største kino som nabo til hotellet, er restauranten perfekt for de som ønsker noe godt å spise før kinoopplevelsen.

Det finnes også et chambré separée for grupper opp til 24 gjester som ønsker å sitte for seg selv. Selskapsmenyene har mange spennende retter som egner seg for en helaften rundt bordet i godt selskap.

Store, komfortable rom

Tar man turen videre oppover i hotellets etasjer, møter man korridorer i fargerikt uttrykk som leder til hele 322 rom og suiter.

Alle rom er designet og skapt for din komfort. Derfor får du ekstra god plass i de luftige rommene, og kan se frem til en god natts søvn i Jensen-sengene. Med Philips 49'' LED-TV med Google Chromecast, samt Bose-lydanlegg på rommet, har du uendelige muligheter for underholdning.

Suitene byr på enda bedre plass å nyte oppholdet på, samt sofagruppe og balkong med sitteplass. En av suitene har en fantastisk takterrasse med 360 graders utsikt over Oslo.

Destinasjon Storo

Kun 10 minutter unna Oslo sentrum ligger Nydalen og Storo. Når du bor på Thon Hotel Storo ligger shopping, kino, kaféer, restauranter og naturopplevelser rett utenfor hotelldørene.

Nærmeste nabo er Norges største kinosenter, Odeon Kino. Innen få minutters gange kommer du til Oslos største kjøpesenter, Storo Storsenter. Like ved hotellet ligger også SATS Nydalen, Handelshøyskolen BI, restauranter, kaféer og barer. Det er kort vei til T-bane, trikk, buss, flybuss og tog, og det er gode parkeringsmuligheter.

Området Storo og Nydalen har de seneste årene gått gjennom en enestående forvandling, og det er mange spennende tilbud å presentere.

Bruk firmaavtale

Dette gir deg tilgang til avtalepriser der det er tilgjengelig.

Vennligst tast inn firmanavn.
Vennligst tast inn avtalenummer.