Velkommen til et luksuriøst opphold

Hotel Bristol er ett av Oslos mest fasjonable hoteller, og har i flere tiår vært populært blant kjendiser, politikere, Oslofolk og turister som ønsker førsteklasses service.

Det tidløse og glamorøse interiøret fra 1920 setter en unik stemning på hotellet som leverer høy standard og minneverdige opplevelser.

Hos Hotel Bristol legger vi vekt på de små detaljene – fra L'Occitane-produkter på badet til hjemmelaget konfekt. Tilbring en natt på våre eksklusive gjesterom og suiter eller nyt god mat og drikke i vår ikoniske Bibliotekbar og Vinterhaven. Her får du servert Afternoon Tea, champagne og et rikt utvalg av småretter mens pianisten vår spiller i bakgrunnen. Bristol Bar er også en av Oslos beste cocktailbarer med bordservering.

Vårt kjøkken lager alt fra gourmetburgere til grillet breiflabb, og du kan også spise frokost, lunsj og middag i våre restauranter Bristol Grill og Hambro’s. Bristols konditori lager kaker, makroner og sjokolade, og kokkene våre står også bak våre berømte smørbrød og klassiske retter som kullgrillet ytrefilet av hjort og røkt duebryst. Enten du har lyst på en enkel rett, en god hamburger eller en tre retters middag – så har vi noe godt å tilby fra våre menyer.

Hotel Bristol har en egen konferanseavdeling med moderne teknologi i ærverdige selskapslokaler. De ulike salene har forskjellig utsmykning og den mest kjente er den mauriske ballsalen. Vi er kjent for våre bugnende buffeter, julemenyer og julelunsjer.

Ærverdige Hotel Bristol ligger i kort avstand fra Stortinget og Karl Johan, i Kristian IVs gate 7 i Oslo – et stenkast fra Tinghuset.

Man finner ikke mange slike hoteller igjen i norske byer. Historisk, klassisk, men likevel funksjonelt i 2017. Hotellet er fullt av gamle kunstskatter og man finner en særegen atmosfære som er totalt ulik nye hoteller. Gjest på TripAdvisor

Avtalekode

Dette gir deg tilgang til avtalepriser der det er tilgjengelig.

Vennligst tast inn firmanavn.
Vennligst tast inn avtalekode.