Hotell i Oslo

Bo komfortabelt hos Thon Hotels i Oslo. Hotellene ligger sentralt i Oslo og gir deg enkelt tilgang til Oslos mange attraksjoner, inkludert museer, parker, sports- og kulturarenaer og shoppingområder. Oppdag alt Oslo har å by på, rett utenfor hotellet.

Bildekarusell
Oversiktsbilde over Oslo tatt fra lufta. Oslofjorden med Operaen, Bjørvika og Bispevika i forgrunnen. I bakgrunnen ses byen og marka.
Mennesker koser seg ved vannet og på stranden på Tjuvholmen i Oslo.
Spisested langs elven på Grunerløkka ved Akerselva.
Frognerseteren restaurant i Oslo
Vakker solnedgang over Operaen og Bjørvika, med Operaen Oslo i horisonten
Operaen i Oslo, Norge - et moderne arkitektonisk mesterverk ved vannkanten.
Oslo Barcode med høye bygninger, hvor bygningene reflekterer i vannet

Vis hoteller i liste

God frokost. God dag.

Kortreist mat, råvarer av høy kvalitet, gode smaker og en avslappet atmosfære. Få en god start på dagen hos Thon Hotels.

Vis hoteller i kart

Lavpriskalender

Vigelandsparken

Vigelandsparken har over 200 skulpturer. Det tok over 40 år å fullføre parken. Parken har gratis inngang, og er åpen hele døgnet.

Opplev Oslo

I Oslo kan du finne alt fra pulserende byliv til en rolig atmosfære i marka. Her er det aktiviteter og opplevelser for alle, uansett interesser og alder.
Bildekarusell
Slottet Oslo sett forfra på en solrik dag med glødende sol. Majestetisk arkitektur, grønne omgivelser.
En person hopper i vannet
Ekebergparken utsikt Oslo: Grønt landskap med skulpturer og trær, med utsikt over Oslofjorden og byen i bakgrunnen.
To barn på ski i Oslo vinterpark.
Men man løfter et barn uten for Operaen. Bakken er dekket av snø.
Bjørvika - Oslos nye bydel

Monolitten

Monolitten i Vigelandsparken er 17 meter høy, og består av 121 figurer.

Opplevelser i Oslo

Våre hotell i Oslo

Alle våre hotell i Oslo fremstår som moderne, og de fleste er nyoppusset. På våre nyrenoverte hoteller vil du gjenkjenne det fargerike og friske interiøret, i kombinasjon med smarte teknologiløsninger. Enten du reiser til hovedstaden for forretninger eller for et avslappende helgeopphold med kjæresten, venner eller familie, vil du finne et Thon-hotell i Oslo for anledningen. Har du bil, har våre hoteller gode parkeringsmuligheter.

Våre hotell i Oslo sentrum

For deg som ønsker nærhet til alt, ligger de fleste av våre Oslo-hotell med pulsen av sentrum like utenfor hotelldørene. Bo hos Thon Hotel Opera, Thon Hotel Terminus, Thon Hotel Spectrum, Thon Hotel Astoria , Thon Hotel Cecil, eller Hotel Bristol og opphold deg midt i Oslo sentrum.

Med byens beste restauranter, kafeer, utesteder, konserter, museer og andre attraksjoner i umiddelbar nærhet, har du uendelig med muligheter. T-bane, buss, trikk, tog, flytog og flybuss har du også lett tilgjengelig. Ønsker du å bo i sentrum til budsjettvennlige priser, har vi fem rimeligere hotell i Oslo.

Oslos beste frokost får du hos oss

Vi streber etter å servere deg en smakfull og variert frokost. I Thon Hotels setter vi gode matopplevelser høyt. Uansett hvilket Thon-hotell du bor på, skal du få den beste starten på dagen, med god mat og en behagelig atmosfære.

Vi serverer en frokostbuffé utenom det vanlige, hvor det satses på kortreist mat laget fra bunnen. Frokosten skal tilfredsstille alle frokostønsker og kostholdsbehov du måtte ha. Gled deg til et bredt utvalg pålegg, både varme og kalde retter, nybakt brød, muffins, croissanter, smoothies, nytraktet kaffe, frokostblandinger, syltetøy og mye, mye mer.  

Treningsrom

Finn treningsgleden i våre fargerike og luftige treningsrom. En god treningsøkt er viktig for mange av våre gjester, enten du er på jobbreise eller ønsker å holde seg aktiv under et avslappende opphold. Derfor har mange av våre Oslo-hoteller velutstyrte treningsrom, fylt med moderne utstyr for både styrke- og kondisjonstrening. Her finner du en oversikt over hvilke hoteller som har treningsrom, eller treningsfasiliteter i nærheten.  

Leilighetshotell i Oslo

Skal du oppholde deg i Oslo over en lengre periode? Thon Hotels tilbyr flere leilighetshotell som passer utmerket for deg som planlegger et lengre opphold med familien, i grupper, eller reiser som par. I Oslo har vi tre leilighetshotell som gir deg det beste av to verdener; alle fordelene med å bo på et hotell, og fleksibiliteten med en egen leilighet.

Konferansehotell i Oslo

Mange av våre hoteller i Oslo har konferansefasiliteter, med moderne teknisk utstyr. Her kan du finne lokaler til kurs og konferanser for både små og store grupper. Flere hoteller har også fasiliteter som er tilpasset ulike arrangement som kongresser og banketter. Våre konferanseverter vil sørge for at arrangementet går på skinner, og deltakere kan glede seg til velsmakende og næringsrik mat underveis i arrangementet.

Inspirasjon til ting å se og gjøre i Oslo

Avtalekode

Dette gir deg tilgang til avtalepriser der det er tilgjengelig.

Vennligst tast inn firmanavn.
Vennligst tast inn avtalekode.