Aktiviteter på Måløy

Fisketur på Måløy

Fyr-safari

På Vågsøy er det flere fyr som er verd et besøk. Med en rundtur mellom de ulike fyrene får du sett mye av nærområdet på veien og flott natur langs kysten. Vi er behjelpelige med å sette opp ruter etter dine ønsker.

Havfiske

Flere aktører i Måløy tilbyr fisketurer som både går "innaskjærs" og "utaskjærs". Dette er kjentfolk som vet litt bedre enn oss andre hvor muligheten for å dra opp fisk er størst. Enkelte tilbyr også utleie av profesjonelt havfiskeutstyr.

Gratis trening

Alle som bor på hotellet kan trene fritt ved Måløy treningssenter. Senteret ligger ca 10 minutters gange fra hotellet og tilbyr både spinning og aerobic, i tillegg til godt utstyrt styrkesal. Dersom du ønsker å benyttet tilbudet spør du bare etter treningskort i hotellets resepsjon.

Surfing

Hoddevika er en halvannen kilometer lang sandstrand som er regnet for å være Norges beste surfeplass. Her møtes både nybegynnere og erfarne surfere. Det blir arrangert surfeskole gjennom hele året på Stadtlandet.

Havrafting

Hva med en tur ut å hoppe på bøljan blå i 40 knops fart? Havrafting er absolutt et adrenalinkick. Og selv om farten og den åpne båtløsningen kan virke i overkant actionfylt for enkelte, så er dette en relativt trygg aktivitet med rutinerte sjåfører bak rattet. Alle blir utstyrt med flytedresser.

Kapasitet 10 personer.

Avtalekode

Dette gir deg tilgang til avtalepriser der det er tilgjengelig.

Vennligst tast inn firmanavn.
Vennligst tast inn avtalekode.