For å bestille bonusovernatting, vennligst kontakt kundesenteret på +47 21 89 88 87
Torsk som blir tatt opp fra havet

Fiskebruket

Start dagen på en autentisk fiskeskøyte. Jakte skreien på Lofothavet, være med å heise fisken på land, og selv ta imot den på «bruket» før dagen avsluttes med «smaken av Lofoten» i restauranten på hotellet.

Like sentralt som selve Lofotfisket er alle de små og store fiskebrukene i Lofoten. «Bruket» hvor fiskerne samlet seg for å levere og få betalt for dagens fangst. På fiskebruket kan fisken videreforedles. Man skjærer filet, salter, fryser eller gjør fisken klar til transport eller tørking på hjell.

Helt ytterst på kaikanten har Thon Hotel Svolvær laget sitt helt eget «fiskebruk». Her kan våre gjester selv være med å «foredle» egen fangst. Godt mottatt av vårt vertskap formidles den fantastiske historien. Man kan lære å skjære filet, lage kaviar, eller gjøre fangsten klar til kveldens måltid. Fersk fisk fra Lofoten er en delikatesse, men den blir enda bedre om man har fanget den selv!

Tenk å starte dagen på en autentisk fiskeskøyte. Jakte skreien på Lofothavet, være med å heise fisken på land, og selv ta imot den på «bruket» før dagen avsluttes med «smaken av Lofoten» i restauranten på hotellet.

På «bruket» tilbys det minnerike aktiviteter og smaksopplevelser som våre gjester kan delta på, som for eksempel «Taste Of Lofoten», «Lofoten Sjømatteater» og kaviarkurs.

Kontakt oss for spennende forslag til både individuelle og grupper.

Opplev Svolvær

Avtalekode

Dette gir deg tilgang til avtalepriser der det er tilgjengelig.

Vennligst tast inn firmanavn.
Vennligst tast inn avtalenummer.