Gå direkte til innhold

Opplev Svolvær

Begge våre hoteller i Svolvær ligger idyllisk til ved havnen, midt i hjertet av Lofoten. Det er gangavstand fra begge hotellene til alle attraksjoner i Svolvær.

Kajakkpadling

Et par minutters spasertur fra begge våre hoteller i Svolvær, kan du bli med på en uforglemmelig padletur. Fra vannet får du virkelig sett den flotte naturen Lofoten har å by på.

Ribsafari

Er du glad i litt fart og spenning, bør du ta en tur ut med rib. Se den majestetiske Trollfjorden, hvalfangerøya Skrova og de mange kritthvite strendene i området. Turen tar omtrent 2 timer, her er også gode sjanser for å få sett havørn på nært hold.

Fisketur

Fiske er en viktig del av historien i Lofoten og et absolutt must å få med seg dersom du er i Svolvær. Bli med på organisert tur med en ekte fiskeskøyte hvor vi kan garantere bra fangst.

Fjelltur

På toppen av de mange fjellene i området har du fantastisk utsikt over Lofoten. Våre ansatte på hotellet tipser deg gjerne om fjellturer som passer ditt ferdighetsnivå, enten du vil på en rolig spasertur eller om du vil klarte og hoppe mellom hornene på Svolværgeita.

Les mer om aktiviteter i Lofoten på vår samarbeidspartner XXLofoten sine nettsider.

Se også informasjon på Lofotens offisielle reiseportal.