Hotell i Halden

Opplev Halden med Thon Hotels. Byen ligger ved fjorden, like ved grensen til Sverige. Med utsikt over havna og Kristiansten Festning, får du et opphold du sent vil glemme, hos Thon Hotels i Halden. Vårt hotell ligger ved bryggekanten, midt i sentrum, med kort vei til butikker, restauranter og kulturarenaer.

Bildekarusell
Tistedalselva i forgrunnen. Halden gangbro og Fredriksten festning i bakgrunnen.
Utsikt over sentrum mot Fredriksten festning.
En gruppe mennesker i Via Ferrata i Halden.

Vis hoteller i liste

Vis hoteller i kart

Lavpriskalender

Brygga Mathus

Restaurant Brygga Mathus ligger idyllisk til ved bryggepromenaden i Halden. Herifra har du utsikt over indre havn og Fredriksten Festning.

Vårt hotell i Halden

Halden byr på gode aktiviteter og severdigheter. Fredriksten Festning er ikke bare et historisk monument, men gir også utsikt over byen og fjorden. Kunst- og musikkelskere vil finne glede i de ulike kulturelle arrangementene som finner sted i løpet av året. For naturentusiaster, er de omkringliggende skogene og kystlinjen perfekte for turer og friluftsliv. Denne blandingen av opplevelser gjør Halden til et attraktivt sted for besøkende.

Thon Hotel Halden

Thon Hotel Halden ligger på brygga i Halden, midt i sentrum. Mange av rommene har sjøutsik og utsikt mot fesningen. Med et ulike romtyper, fra enkeltrom til suiter, passer hotellet for alle typer reisende, enten du er på ferie eller forretningreise.

Konferanse

Konferansefasilitetene hos Thon Hotel Halden består av 6 ulike konferanse- og møterom. De fleste rommene er fleksible og har mulighet for ulike oppsett. Det største konferanserommet, Kultursalen, rommer opptil 200 deltakere i klasseromsoppsett.

Har du behov for et mindre møterom, har vi selvsagt det også. Møterommet Kommandanten passer for mindre møter med opptil 12 deltakere.

Sulten etter en lang konferansedag? Vi tilbyr selvsagt pausemat laget med lokale råvarer. Tilpasset til ditt arrangement.

Parkering og kollektivtransport

Thon Hotel Halden er lett tilgjengelig, både for de som kommer med bil og for de som foretrekker offentlig transport. Rett i nærheten av hotellet finner du ladestasjoner for elbil og parkeringsmuligheter.

For deg som benytter kollektivtransport er det 300 meter til togstasjonen.

Bestill ditt opphold i Halden i dag.

Avtalekode

Dette gir deg tilgang til avtalepriser der det er tilgjengelig.

Vennligst tast inn firmanavn.
Vennligst tast inn avtalekode.