Hotell i Flå

Flå er kjent for sin vakre natur og ro, et perfekt sted for de som søker et pusterom fra bylivet. Bygden er et knutepunkt for naturglade mennesker og tilbyr opplevelser gjennom hele året. Her kan du oppleve alt fra stille skogsturer til spennende aktiviteter i Bjørneparken.

 En folkemengde ser på en bjørn i en dyrehage.
Gruppe mennesker klatrer opp en bratt skråning i skogen.

Vis hoteller i liste

Vis hoteller i kart

Lavpriskalender

Opplev Flå

I Flå finner du skoglandskap, fjell og daler som egner seg perfekt for turer både til fots, på ski og på sykkel.

Tett på naturen

I Flå kommer du tett på spektakulær natur og ville dyr.
Bildekarusell
En brun bjørn klatrer opp et tre.
Tre personer iført gule jakker klatrer opp en stein.
 Elg spiser blader fra et tre i en dyrehage.

Inspirasjon

Flå

Flå tilbyr en mengde aktiviteter og severdigheter for enhver smak. For familien er et besøk i Bjørneparken et must, hvor du kommer tett på norsk natur og dyreliv. Naturelskere vil sette pris på de mange turstiene og sykkelrutene som finnes i området. Dette mangfoldet av opplevelser gjør vårt hotell i Flå til et ettertraktet valg for både nasjonale og internasjonale gjester. 

Flå er også et godt utgangspunkt for dagsturer til kjente destinasjoner som Hemsedal og Hallingdal, noe som gjør bygden til et perfekt sted for å utforske Sør-Norges vakre landskap.  

Hotell i Flå 

Thon Hotel Bjørneparken ligger idyllisk til ved inngangen til vakre Flå, og tilbyr direkte tilgang til både lokale attraksjoner og naturen omkring.  Hotellet tilbyr et bredt utvalg av romtyper, inkludert alt fra standard enkeltrom til familierom og suiter. Dette gjør det til et passende valg for både enkeltpersoner, par og familier.  

Fasiliteter du kan benytte deg av inkluderer treningsrom, konferansefasiliteter, og restaurant med et variert mattilbud. 

Parkering og kollektivtransport

Thon Hotel Bjørneparken ligger med enkel adkomst til både parkering og kollektivtransport. For deg som ankommer med bil, tilbyr hotellet gratis parkering.  

Kollektivtransportmulighetene er gode, med busstasjon nær hotellet som gir enkel forbindelse til større byer og attraksjoner i området. Den praktiske beliggenheten

Avtalekode

Dette gir deg tilgang til avtalepriser der det er tilgjengelig.

Vennligst tast inn firmanavn.
Vennligst tast inn avtalekode.