Erasmus-broen over elven Maas i Rotterdam

Hoteller i Rotterdam

Vi har ett hotell i Rotterdam i Nederland. Thon Hotel Rotterdam ligger sentralt i byen, med fantastisk utsikt over Erasmus-broen og elven Maas. Bo komfortabelt i moderne rom med alt du trenger for å slappe av og stresse ned. Hotellet tilbyr gratis Wi-Fi, og har restaurant.

Thon Hotels Rotterdam

Thon Hotel Rotterdam har sentral beliggenhet i sentrum av byen. Hotellet ligger i nærheten av kjente attraksjoner som Rotterdam havn og populære shoppingområder. Med båt-taxi, t-bane og trikk kan du enkelt ta deg rundt i byen på bare noen minutter. Foretrekker du å oppleve byen på en mer sportslig måte? Lei en sykkel på hotellet, og utforsk Rotterdam. Hvis du foretrekker å tilbringe dagen på vannet, finner du kaien for Spido og båt-taxi like ved hotellet.

Reiser du på forretningsreise til Rotterdam? Thon Hotel Rotterdam ligger 1,4 km fra World Trade Center, kongressenteret Ahoy ligger 4 km fra hotellet, og konsert- og eventarenaen De Doelen ligger 1,7 km unna.  

Nyt vår bugnende frokostbuffe

Det er viktig å starte dagen med en velfylt mage og masse energi. Hos oss finner du en variert frokost med forskjellige varme og kalde retter, et stort utvalg av brød, sesongens frukter, sunne frokostblandinger og hjemmelagde smoothies. Hvis du har andre ønsker eller behov, kan du kontakte frokostteamet vårt. Start morgenen med en kopp varm kaffe (Puro Fairtrade eller Nespresso), eller finn din favoritt blant de mange tesortene vi tilbyr.

Brasserie i Rotterdam

Nyt den flotte utsikten over elven Maas og den berømte Erasmus-broen fra det urbane brasseriet De Swaan. Vi serverer en rekke varme og kalde retter til lunsj og middag, basert på lokale og ferske råvarer. Du kan også slappe av med en kopp varm kaffe og et deilig bakverk.

Treningsstudio

To minutters gange fra hotellet finner du et godt utstyrt treningsstudio – perfekt til treningsøkten din. Treningsstudioet er åpent 24 timer i døgnet, alle dager, slik at du kan holde deg i form selv når du er på tur. Det påløper et pristillegg hvis du vil bruke treningsstudioet.

Konferansehotell i Rotterdam

Thon Hotel Rotterdam har to møterom med plass til arrangementer og konferanser for 2 til 60 deltakere. Et av møterommene våre i Rotterdam har fantastisk utsikt over elven Maas, og det andre konferanserommet ligger vegg i vegg med en avslappende lounge, som du kan bruke i tillegg til møterommet.

Vi hjelper deg gjerne med å organisere møtet ditt etter dine behov, og vi sørger for at det blir vellykket med velsmakende pauser, lunsj, drinker eller middag.

Attraksjoner og museer

I Rotterdam finner du Europas største havn og industriområde. Bli med på en båttur med «Spido», som tar deg med gjennom havnen. Du kan gå om bord like ved hotellet.

Shoppingalarm!

Liker du å shoppe? Da er Rotterdam den perfekte destinasjonen for din neste storbyferie i Nederland. I Rotterdam finner du mange forskjellige butikker i gangavstand ved Coolsingel og «Koopgoot», to av de mest populære gatene i Rotterdam. Hvis du ikke har noe imot å gå litt lenger, bør du definitivt ta turen til kjøpesenteret «Alexandrium». Der finner du 200 forskjellige butikker, og siden kjøpesenteret ligger under tak, gjør det heller ikke noe om det regner ute.

«Witte de Withstraat» er en populær gate i Rotterdam, og den ligger ikke langt fra hotellet.  Nyt gatens avslappende atmosfære på dagtid eller om kvelden. I denne urbane gaten finner du designerbutikker som tilbyr det lille ekstra. Her finner du også mange barer og restauranter, hvis du får lyst på en forfriskende drink eller et deilig måltid.

Mer enn bare en havn

Kunsten står sterkt i Rotterdam, og derfor finner du mange museer her. Like ved hotellet finner du «Wereldmuseum». Museet rommer 130 år med smalinger av og for Rotterdams innbyggere. «Boijmans Van Beuningen Museum» ved museumsparken, og Arthall Rotterdam er også verdt et besøk.

Den berømte «Market Hall» ligger bare 1,4 km fra hotellet. Der finner du mat fra hele verden. Market Hall er et ikon i Rotterdam, hvor god mat og unike kulturer samles under en spektakulær bue. 

På toppen av Rotterdam

Er du nysgjerrig på hvordan Rotterdam ser ut fra høyden? Da bør du ta en tur til Euromast, som er det høyeste tårnet i både Rotterdam og Nederland. Fra toppen kan du nyte en spektakulær utsikt over Rotterdam, bygningene og havnen. På godværsdager ser du helt til Haag og Nordsjøen.

Reiser du sammen med familie og barn?

I Rotterdam finner du «Dierentuin Blijdorp», en av Europas største dyrehager. Her kan du tilbringe dagen sammen med venner, familie eller partneren din. Se dyr fra hele verden. Dyrehagen ligger cirka 5,5 km fra hotellet, og det er enkelt å ta seg dit med bil eller offentlig transport.

Bruk firmaavtale

Dette gir deg tilgang til avtalepriser der det er tilgjengelig.

Vennligst tast inn firmanavn.
Vennligst tast inn avtalenummer.