Release Notes v. 3.5

Nå er tiden kommet for en ny versjon av thonhotels.no / .com, og nå i uke 7 har vi kommet til versjon 3.5. Denne gangen er det flere endringer "under panseret" og disse kan du lese mer om i ukens innlegg.

Bilde av dataskjerm med kode på

I løpet av 2018 vil vi jobbe mye med å fornye den digitale plattformen til Thon Hotels. Dette medfører at enkelte av releasene på thonhotels.no / .com vil inneholde flere lanseringer av teknisk art, som ikke er så synlige på nettsidene. Versjon 3.5 er en slik release, og de fleste endringene er kanskje ikke så synlige for den «jevne» brukeren av nettsidene.

Noen ganger er det også markedskampanjer som legger premisser for utvikling på nettsidene, og det er også noe som påvirker versjon 3.5. Blant annet har nå ThonTester blitt lansert, og vi har jobbet mye med utvikling i forbindelse med denne kampanjen. Vi vil fortelle mer om dette i et eget innlegg etter at ThonTester har kommet godt i gang.

Høydepunkter fra versjon 3.5:

  • Justeringer og utvikling i forbindelse med ThonTester
  • Utvikling i forbindelse med SAS EuroBonus-kampanje
  • Korrekt byskatt-visning for Benelux-hoteller
  • Nytt testmiljø for feature-releaser satt opp
  • Mindre feilrettinger i forbindelse med booking og betaling er gjennomført

Som tidligere nevnt vil vi utdype integrasjonen mot ThonTester-kampanjen i et senere innlegg, når kampanjen først har kommet i gang. Utviklingen vi har gjort rundt EuroBonus-kampanjen går ut på at brukeren nå kan legge til sitt EuroBonus-nummer i reservasjonen, for å motta doble bonuspoeng i forbindelse med en kampanje vårt CRM-team kjører sammen med SAS. EuroBonus-nummeret vil da legge seg i kommentarfeltet på reservasjonen i hotellsystemet, slik at gjesten kan motta doble EuroBonus-poeng for oppholdet – forutsatt at han/hun er medlem i SAS EuroBonus-programmet.

Feature-releaser

Vi har også begynt med det som vi gjerne kaller «feature-releaser». Dette er ukentlige utrullinger av ny kode på nettsidene, som tillater oss å gjøre mindre endringer fortløpende uten å måtte vente flere uker på neste utrulling. Noe av arbeidet denne gangen har derfor gått med på å lage et eget testmijlø for disse releasene, slik at vi kan jobbe parallellt med de større versjonsendringene samtidig som vi kan gjøre småjusteringer fortløpende. Vi ønsker å redusere tiden fra idé til utvikling, og forhåpentligvis kan dette tiltaket bidra til å nå dette målet.

Feilrettinger og småjusteringer

Nær sagt som vanlig har vi rullet ut flere feilrettinger av ulik art i forbindelse med booking og betaling. Nå om dagen forekommer det en feil i hotellsystemet som gjør at enkelte reservasjoner ikke går gjennom, og vi har jobbet mye med å forsøke å håndtere denne feilen så godt som mulig mens produsenten jobber med å identifisere og rette feilen.

Neste versjon er planlagt rullet ut i midten av mars.

Avtalekode

Dette gir deg tilgang til avtalepriser der det er tilgjengelig.

Vennligst tast inn firmanavn.
Vennligst tast inn avtalekode.