Release Notes v. 3.4

I uke 3 ble versjon 3.4 av thonhotels.no / .com rullet ut, denne gangen med noen relativt store visuelle endringer som vi håper brukerne vil nyte godt av.

Bilde av dataskjerm med kode på

Vi arbeider kontinuerlig med å gjøre brukeropplevelsen enda bedre for de som besøker thonhotels.no. Dette gjør vi både gjennom interne evalueringer, dataanalyse og ved hjelp av enkelte eksterne konsulenter. Gjennom utrullingen i uke 3 kunne vi endelig lansere resultatet av et ganske langt innsikts- og utviklingsarbeid.

Denne gangen rullet vi ut noen relativt store visuelle endringer på nettsiden. Dette gjelder spesielt på destinasjonssiden og på hotellsiden, og de går på hvordan vi fremstiller de ulike hotellene og rommene i lister. Endringene har vi presentert tidligere, men ting har tatt tid. Nå var vi imidlertid endelig klare til å få det ut på interwebben J

Grep som er gjort (og hvorfor):

  • På hotell og rom er det nå mulig å bla direkte i bildene via slider, uten at man må trykke seg inn et på et «galleri». Dette er gjort for at brukeren ikke skal bli distrahert underveis i bookingløpet ved at man flytter seg ut til en helt annen side.
  • Romfasilitetene fremheves på et tidligere tidspunkt i bookingprosessen, for å gjøre det lettere å skille mellom de ulike romtypene.
  • Ordinær pris vises nå allerede i hotell- og romsøket, dette for å gjøre denne prisen mer synlig og sammenlignbar mot andre prisalternativer.
  • Knapper og klikkbare elementer fremheves i større grad, for å gjøre disse mer synlig for brukerne.

Dette er de mest synlige endringene, og ellers foreligger det mange mindre oppgaver av både teknisk og visuell art. Vi jobber videre med å optimalisere dette nye uttrykket i tiden fremover.

Se og sammenlign nytt og gammelt design

Bildekarusell
Den gamle hotellisten på thonhotels.no
Den nye hotellisten på thonhotels.no
Den gamle romlisten på thonhotels.no
Den nye romlisten på thonhotels.no

Avtalekode

Dette gir deg tilgang til avtalepriser der det er tilgjengelig.

Vennligst tast inn firmanavn.
Vennligst tast inn avtalekode.