Gå direkte til innhold

Thon Hotels

Kokker i aksjon på Brasserie Paleo

Rabatt på utvalgte restauranter og barer i Oslo

Rabatten gjelder på Brasserie Paleo, The Scotsman, Håndverkerstuene, Den Gamle Major og Scala Restaurant.

Legg byturen til ett av våre særegne steder. Vi tilbyr alt fra gastropub, stemningsfulle pianobarer, ølmiddager, tex-mex, shuffleboard og mye mer.

Det eneste du trenger å gjøre er å vise medlemskortet ditt eller henvise til din medlemsprofil, så er det bare å lene seg tilbake og kose seg.

Restaurantene

Betingelser

  • Rabatten gjelder ikke for alkohol
  • Rabatten gjelder for opptil 6 personer
Kokker på Brasserie Paleo
1 / 5

Brasserie Paleo benytter kortreiste produkter, sesonggrønnsaker og økologisk produsert mat. Maten er moderne presentert, men inspirert av en tid da alt var naturlig og ubehandlet.

Interiør på Gamle Major
2 / 5

På Den Gamle Major er maten inspirert av tradisjonell norsk husmannskost, tilberedt på engelsk/fransk måte. Stilen er rustikk, med fokus på mye smaker. Rettene er enkle, og baseres på norske/skandinaviske råvarer.

Interiør på Håndverkerstuene
3 / 5

Håndverkerstuene kan skilte med Norges største utvalgt av nordiske øl og har et bredt utvalg av Nordens akevitter. Maten er kortreist og folkelig, og med øl som en selvskreven ingrediens, blir det både velsmakende og kreativt.

Dekket bord på Scala Restaurant
4 / 5

Scala Restaurant ligger på Thon Hotel Opera med utsikt mot Bjørvika og Operaen. Maten er inspirert av det nordiske kjøkkenet, og her serveres alltid de beste råvarene for sesongen.

Interiør på Scotsman
5 / 5

Scotsman fokuserer på god, tradisjonsrik pubmat og har et spennende utvalg av fatøl og ale. Her kan du se på sport, spille shuffleboard, høre live musikk, danse eller bare ta en fredagspils med gode venner eller kolleger.