Samfunnsansvar i Brussel

Thon Hotels legger mye fokus på bærekraft og et sosialt ansvar. For å bidra til et mer bærekraftig samfunn for fremtidige generasjoner, har Thon Hotels valgt å implementere en miljøpolicy for sine hoteller i Brussel. Målet er å gjøre hotellene så miljøvennlige og bærekraftige som mulig.

Green Key

Tre av Thon-hotellene i Brussel og hotellet i Rotterdam (Thon Hotel EU, Thon hotel Bristol Stephanie, Stanhope Hotel Brussels, Thon Hotel Rotterdam) er sertifiserte etter den internasjonale miljømerkingen Green Key, som i dag finnes i over 40 land. For å oppnå Green Key-sertifisering bearbeider hotellene aktivt en rekke kriterier som for eksempel miljøledelse, informasjon til gjester, minimering i forbruket av energi, vann, kjemikalier og avfall.

100 % fornybar energi

Thon Hotels i Brussel har inngått en elektrisitetsattest-avtale som garanterer at energien som leveres til alle hoteller er fra fornybare energikilder. Å ha byttet til 100% bærekraftig energi vil hjelpe oss med å redusere vårt karbonavtrykk, og å arbeide for enda mer bærekraftig hotellovernatting for våre gjester.

Goodplanet

Thon Hotels i Brussel samarbeider med GoodPlanet. Dette samarbeidet baserer seg på at gjester som bor på hotellet mer enn én natt kan velge å henge ut et grønt kort på utsiden av døren som tilsier at man ikke ønsker renhold på rommet. Gjør man dette får man et grønt gavekort på EUR 5 som man kan velge å benytte seg av i baren/restauranten, eller donere til GoodPlanet. For de donerte pengene utfører GoodPlanet arbeid rettet mot barn og unge for å skape bevissthet om bærekraftssaker som konsum, avfallshåndtering, energi og klima, natur, mat og vann.

Blood Donations Day

Thon Hotel EU og Thon Hotel Bristol Stephanie arrangerer i samarbeid med belgiske Røde Kors årlig bloddonasjonsdager. Donasjon av blod, plasma og blodplater bidrar til å redde menneskeliv.

Følg oss på Facebook for flere datoer

Fairtrade

Thon Hotels i Brussel har valgt kun å kjøpe kaffe som er Fairtrade-sertifisert. Fairtrade-verdiene, å brenne kaffebønner med solenergi, bruk av kaffe som organisk avfall, samt resirkulert emballasje er flere av de positive effektene som kommer ut av dette samarbeidet. Takket være dette samarbeidet har Thon Hotels i Brussel i 2016 beskyttet 11 208 m² av regnskogen.

Avtalekode

Dette gir deg tilgang til avtalepriser der det er tilgjengelig.

Vennligst tast inn firmanavn.
Vennligst tast inn avtalekode.