Bærekraftig mat

Thon Hotels har et stadig økende fokus på bærekraftig mat. Nøkkelord er kvalitet, sikkerhet og miljøvennlig mat.

Panner med eggerøre, sopp og poteter

Kvalitet

Olav Thon Gruppens sentrale innkjøpsavdeling, på vegne av våre hoteller og øvrige serveringssteder, er på konstant jakt etter gode råvarer i samarbeid med våre leverandører. Gruppen har et stort fokus på kvalitet gjennom alle ledd, fra innkjøp til servering. Våre Food & Beverage ansvarlige har jevnlig opplæring av kjøkkensjefer og oppfordrer til mest mulig bruk av ferske, ubehandlede produkter.

Matsikkerhet

Vi er stolte av vårt samarbeid med gode, norske leverandører. Vi kjøper kun mat som kan spores tilbake gjennom leverandørene, slik at vi har kunnskap om hvor maten kommer fra. Vi er opptatt av en god internkontroll, og har jevnlig besøk av tilsyn, som bidrar til et rent og trygt miljø for matlaging.

Økologisk og kortreist mat

Vi har en policy på at alle hoteller skal etterstrebe å tilby minimum fem økologiske produkter til frokost hver dag. Videre har hotellene et ekstra fokus på bærekraftig mat.

Brasserie Paleo og Paleo Arctic

Med totalrenovering av Thon Hotel Rosenkrantz i Oslo ble restaurant-konseptet Brasserie Paleo lansert, som nå også er videreført på Thon Hotel Lofoten under navnet Paleo Arctic. Paleo baserer seg på naturlige ubearbeidede råvarer, kortreiste produkter, sesonggrønnsaker og økologiske produkter. Paleo som konsept baner vei for nytt fokus på mat i Thon Hotels og står frem som retningsvisende for våre fremtidige restauranter. Brasseri Paleo har tidligere også blitt nevnt i Michelin-guiden med to kniver og gafler.

Avtalekode

Dette gir deg tilgang til avtalepriser der det er tilgjengelig.

Vennligst tast inn firmanavn.
Vennligst tast inn avtalekode.