Gå direkte til innhold
Resepsjonsmedarbeider på Thon Hotels

Thon DISCOVERY

Å være medlem i Thon DISCOVERY handler både om å få den ekstra gode følelsen når du bor hos oss, men også om å få rabatt og bonuspoeng på overnatting.

Bonuspoengene kan du bruke på et nytt opphold på et Thon-hotell i Norge, Brussel eller Rotterdam. Du kan også velge å bytte poengene inn i "dittgavekort.no" som kan brukes til å kjøpe hva du vil på ca. 100 norske kjøpesentre.

Hvorfor bli medlem av Thon DISCOVERY?

  • Du tjener 1 000 - 1 500 bonuspoeng per natt
  • Du får opptil 12 % rabatt på hotellopphold når du bestiller via våre nettsider
  • Du får en rekke fordeler både hos oss og mer enn 550 hoteller verden over
  • Du kan velge om du ønsker ordinære bonuspoeng eller SAS EuroBonus-poeng
 

Medlemsnivå

Krav

Gold 0-9 netter per år
Platinum 10-29 netter per år
Black 30 netter eller mer per år
 
 

Global Hotel Alliance

Thon Hotels samarbeider med Global Hotel Alliance (GHA) som er én av verdens største hotellallianser bestående av frittstående hotellkjeder. Det betyr at du får medlemsfordeler og rabatter på hoteller i utlandet. Du kan også oppgraderes til Platinum- eller Black-nivå når du bor på ett av de 500 internasjonale hotellene i GHA.

Les mer om GHA og hvilke hoteller vi samarbeider med.

Lokale opplevelser

Vi ønsker å belønne lojalitet. Og for oss er det viktig at våre gjester får mest mulig igjen for sitt opphold. Derfor gir vi deg muligheten til å bli ekstra godt kjent med destinasjonen du besøker, gjennom en lokal opplevelse. Det kan være en treretters middag eller en utflukt. Bor du 10 netter hos Thon Hotels og/eller på GHA-hoteller, kan du bestille din første lokale opplevelse. Alle våre hoteller i Norge, Brussel og Rotterdam tilbyr lokale opplevelser, samt de andre 500 hotellene i GHA. Dette kan du bestille – helt gratis.

Se noen av de lokale opplevelsene vi tilbyr.