Ta en pause fra det faglige

Det er bevist at kombinasjonen av kurs og sosialt samvær gir resultater. Som kursarrangør hos oss, gis du mulighet til å kombinere det faglige med andre arrangementer og aktiviteter.

På utkikk etter noe unikt?

Vi har nemlig noe ikke mange andre hotell kan tilby. Nemlig en egen restaurant med åpent kjøkken til lukkede arrangement som for eksempel kokkekamp. Se for deg at konferansedeltagerne dine samles til en ukjent aktivitet før middagen etter en dag med faglig påfyll.
Tror du noen av deltagerne klarer å gjette hva de skal?

Deltagerne blir delt i grupper og fulgt til kjøkkenet. Her får de utdelt forklær, råvarer og en meny på en 3-retters middag. Hver gruppe samarbeider med å lage hver sin rett. Her er det om å vise hva man kan, men vi er der for å hjelpe til og veilede hele veien. Dette er en flott og sosial teambuilding aktivitet som de aldri glemmer.

Når alt er ferdig vil deltagerne sette seg til bords og bli servert en flott og smakfull middag som de selv har vært med på å tilberede.

Hvem blir bedriftens kokk?

Golf for alle

Viste du at Horten har en av Norges fineste golfbaner. Borre Golfbane er en 18 hulls mesterskapsbane i naturskjønne omgivelser ved Borrevannet i Horten. Banen er designet av Tommy Nordström, og åpnet i 1990. Borre er en åpen park- og skogsbane som er kjent for sine mange platågreener.

Hva med golfkurs som en liten pause fra det faglige? Eller kanskje kombinere en helpensjonspakke med møte, en god middag og avslutt det hele med en runde på banen?

Golfbanen i Horten, Borre i solskinn

Velkommen til Horten 1200 år tilbake i tid!

Ikke mange steder du kan kombinere møter med inspirerende vikingaktiviteter, eller kanskje et ekte gilde? Midgard vikingsenter og gildehallen ligger i et flott område på Borre, bare 5 minutter fra hotellet.

Her er det aktiviteter for alle. Flott å kombinere med en pause under konferansen eller en helaften med mat og underholdning fra vikingtiden. De serverer historisk mat med utgangspunkt i vikingtidens råvarer i en setting rett ut av sagatiden.

Konferansen kan kombineres med vikingaktiviteter, omvisning i Gildehallen, Borreparken og i utstillingene på Midgard.

Gildehallen er dekket til festmiddag i Midgard Vikingsenter

Tufte Gård

Tufte Gård ligger rett utenfor Horten ved Nykirke. Gården er 350 år gammel og det har vært ulik drift i alle disse år. Mange kjenner nok navnet Tufte etter den olympiske mesteren Olaf Tufte, her bor han med sin familie.

På Tufte Gård kan du ta med konferansedeltagerne til en innholdsrik aktivitetsdag med morsomme teambuilding-konkurranser, foredrag med Tufte eller kombinasjon med aktiviteter og god middag på låven eller i lavvoen.

Oversiktsbilde over Tufte Gård hvor det tilbys morsomme teambuilding-oppgaver, foredrag, middager og mer.

Femkamp i Horten

Aktiviteter på land skal engasjere og bringe frem de beste egenskapene hos den enkelte. Kreativitet, samarbeid og god kommunikasjon er nøkkelord for å løse utfordringene. Deltagerne deles inn i grupper på 6-10 deltakere.  Makstid på hver oppgave settes ut i fra hvor lang tid det er til rådighet. Til slutt er de felles finale.

Hva med Tarzanløype? En utfordring i trærne, hvor også lattermusklene virkelig får utfolde seg. Etter dette fortjener alle en bedre middag. Hvorfor ikke ha premieshow med film og bilder fra dagens kamp? Flott underholdning etter en lærerik og aktiv dag.

Kort vei til fart og moro - RIB

"Ut på tur aldri sur", er noe vi alle har hørt siden vi var små. Enten havet er flatt eller opprørt, er skjærgården vår et fascinerende sted å søke opplevelser.

Hotellet er like ved havnen i Horten, kort vei til fart, sjøsprøyt, spennende historier og vakker natur. Dette danner grunnlaget for den gode opplevelsen.

Vi har en fantastisk skjærgård som byr på spennende steder, særegen historie og unike opplevelser, uansett vær og føre.

For større grupper er dette en ypperlig aktivitet sammen med seiling. Noen seiler mens andre kjører RIB, for så å bytte aktivitet.

En gruppe på RIB-tur i solskinn

Finner du ikke det du leter etter?

Aktivitetene er mange, og alle grupper har ulike behov. Vi hjelper til og sørger for at riktig aktivitet blir valgt. Kontakt oss så skreddersyr vi en pakke som passer dere ønsker og behov. Det er mye som kan gjøres både på- og i nærområdet rundt hotellet. Her er noen eksempler:

  • Deadline i konferansesalen
  • iPad-race i byen
  • Guidet omvisning på marinemuseet
  • Øl- og vinsmaking kombinert med omvisning på mikrobryggeriet
  • Olabilløp bak hotellet
  • Lunsjpause ute i flott natur på Karljohansvern
  • Inspirerende foredrag på hotellet, tema etter deres ønsker
  • Avslutt konferansen med julebord

Avtalekode

Dette gir deg tilgang til avtalepriser der det er tilgjengelig.

Vennligst tast inn firmanavn.
Vennligst tast inn avtalekode.